EKWB'yi nasıl bilirsiniz?

Asıl amacınız tam olarak ne size bilgi verebilirim. 10 yılın üstünde custom sıvı soğutma ile uğraşıyorum. Custom soğutma yapmak deneyim gerektiren bir konudur AIO daha pratik ve hızlı çözüm sunan çözümlerdir.

Asıl amacınız tam olarak ne size bilgi verebilirim. 10 yılın üstünde custom sıvı soğutma ile uğraşıyorum. Custom soğutma yapmak deneyim gerektiren bir konudur AIO daha pratik ve hızlı çözüm sunan çözümlerdir.
Bence alsın alabiliyorsa, custom'da görüntü güzel ama uğraşma kısmını kimse bilmiyor ya da hesaba katmıyor. Hep eksik var hep lazım bir şey var. 5-6 yıldır da ben yapıyorum. Bu işle uğraşan arkadaşlarımın da çok trajikomik gümrük anıları var. Yani virüs bu bulaşmayın. :)

Kendisinin tercihi tabi ki. İyi bir planla custom bir yapıyı bir kerede ayağa kaldırabilir ama tabi ki burada el ii yeteneği çok önemli bunu göze alabiliyorsa bir yerden başlayacak sonuç olarak. Kargo konusu maalesef ülkemizin halka yaptığı bir eziyet. alınacak şeyleri bir sepette toplayıp fiyat adet olarak iyi bir şekilde yöneterek sipariş geçilmeli. Tabi eğer GPU waterblock istiyorsa artık o biraz imkansız. Çünkü 30€ unu çoooook üstünde olduğu için ancak Türkiye'de o da bulabilirse yüksek fiyatlara almak zorunda.

Bu çalışmalarımdandı isterseniz bakabilirsiniz Dark Devil 2 PC Custom Watercooling Custom Desk

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı