önkolum kalın sorun yok ama önkoluma göre elimin başlangıcı olan bileğim orantısızElinin başlangıç noktasından yani dediğin gibi bilekten bahsediyorsan normal bir ölçü. Burayı kalınlaştırmak pek mümkün değil, genetik ile ilgili maalesef. Fakat güçlendirebilirsin. İnce diye güçsüz kalacak gibi bir durumu yok.
Ön kol (Forearm) dan bahsediyorsan ince baya. Onun için bolca hareket var. İnternetten bakabilirsin.
Maalesef genetik orası. Ayrıca vücut ölçülerini göz önüne aldığımızda çok anormal bir ölçü değil senin için. Kalın değil tabii ki ama ince de sayılmaz bence. Sen kolunu geliştirdiğin için şuanda daha da inceymiş gibi gözüküyor o kadar.önkolum kalın sorun yok ama önkoluma göre elimin başlangıcı olan bileğim orantısız
tamamdır teşekkür ederimGenetik, sadece bileğini kalınlaştırmanın bir yolu yok. İnternette ya da toplum arasında dolanan bilek kalınlaştırma methodlarına, antrenmanlarına vs. inanma boşa zaman kaybetme.
elimde büyük benim sanırım o yüzden ince gözüküyo gözüme teşekkür ederimMaalesef genetik orası. Ayrıca vücut ölçülerini göz önüne aldığımızda çok anormal bir ölçü değil senin için. Kalın değil tabii ki ama ince de sayılmaz bence. Sen kolunu geliştirdiğin için şuanda daha da inceymiş gibi gözüküyor o kadar.
1.80cm - 80kg yim. 4-5 sene kadar spor ile uğraştım. Şuan ölçtüm senin için, 16.7cm çıktı bilek kalınlığım.
teşekkür ederim fakat aldığım yağlar göğüse yada karına gidiyor benimTam bilek kısmı genetik. Yağlanırsan orası kalınlaşacaktır.
Forearm yani bileğin üstünde ki kısmı da ağırlık kaldırıp geliştirebilirsin.
Maalesef o da genetik.teşekkür ederim fakat aldığım yağlar göğüse yada karına gidiyor benim
Sadece genetik değil, hormonal ve kalori aldığınız besin tipine göre değişir. İnsülin direnciniz, tiroid hormonunuz, östorjen/testesteron dengeniz önemli. Kaliteli kilo alırsanız ve hormonal dengenize dikkat ederseniz vücut daha dengeli yağlanır.Maalesef o da genetik.
Hayat işte.. naparsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.