El Capitan 10.11.6 Kext Sorunu

EnisYalcin

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Sosyolog
Sitemiz üzerinden edindiğim El Capitan sürümü ile bu farklı dünyaya geri dönüş yapmak istedim. Başarılı kurulum sonrasında ise aşamadığım veya nasıl çözümleyeceğimi unuttuğum bir kaç sorunum oldu. Öncelikli olarak ekran kartımı tanıtamadım. Sonrasında ise ses ve ethernet kartımı tanıtamadım. Ekstra bir sorum daha olacaktı. Mac yüklemesinden sonra OC yapmak mümkün mü? Teşekkür ederim şimdiden sizlere. Sistemim şu şekilde:
  • Anakart : P5Q Deluxe
  • Cpu : E5450
  • GPU : RX 460
  • RAM : OCZ 1066 2GB x 4

Son düzenleyen: Moderatör:
GPU yeni sayılır. En azından Sierra ile deneme şansın var mı?
Günaydın dostum. Güzel günler diliyorum. Sierra ile denediğimde kurulum bittiğinde, yeniden başlattıktan sonra tekrar USB ile boot uyguluyorum fakat siyah ekranda kalıyorum.
Bir çılgınlık yaparak mojave ile denedim kurulum ekranına başarı ile geldikten sonra HDD'yi biçimlendirme ekranında kaldım. İsim verdim, günlüklüyü seçtim, guid seçtim sil dediğimde HDD biçimlendiriliyorda kalıyor. Mümkünse güncel işletim sistemi yüklemek isterim. Ancak yok değil dersenizde çok problem değil benim için

HDMI to VGA aparatı kullanıyorum. Uyum sıkıntısı olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…