O omer.uzum.37 Hectopat Katılım 29 Ekim 2013 Mesajlar 9 10 Aralık 2015 #11 Ses için bu bağlantıdaki yöntemi uygula kardeşim ben bu şekilde hallediyorum aynı ses kartı var bende. El Capitan: Realtek ALC AppleHDA Audio - AppleHDA
Ses için bu bağlantıdaki yöntemi uygula kardeşim ben bu şekilde hallediyorum aynı ses kartı var bende. El Capitan: Realtek ALC AppleHDA Audio - AppleHDA
yusa Hectopat Katılım 19 Kasım 2014 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2015 #12 omer.uzum.37 dedi: Ses için bu bağlantıdaki yöntemi uygula kardeşim ben bu şekilde hallediyorum aynı ses kartı var bende. El Capitan: Realtek ALC AppleHDA Audio - AppleHDA Genişletmek için tıkla... bu yöntemi bulmuştumda uygulayamadım bir türlü. 1.metod alc110 için diyor. 2.metodda ise $ ./AppleHDA8Series.s şu kodlar terminalde çalışmıyor. Nasıl yaptığını açıklayabilirsen çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler..
omer.uzum.37 dedi: Ses için bu bağlantıdaki yöntemi uygula kardeşim ben bu şekilde hallediyorum aynı ses kartı var bende. El Capitan: Realtek ALC AppleHDA Audio - AppleHDA Genişletmek için tıkla... bu yöntemi bulmuştumda uygulayamadım bir türlü. 1.metod alc110 için diyor. 2.metodda ise $ ./AppleHDA8Series.s şu kodlar terminalde çalışmıyor. Nasıl yaptığını açıklayabilirsen çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler..
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2015 #13 Şu konuyu bir incele istersen: Clover Üzerinde Realtek ALC Ses Kartı Çalıştırma
yusa Hectopat Katılım 19 Kasım 2014 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2015 #14 montezuma dedi: Şu konuyu bir incele istersen: Clover Üzerinde Realtek ALC Ses Kartı Çalıştırma Genişletmek için tıkla... Clover Configurator'dan EFI bölümünü mount nasıl edebilirim? yardımcı olabilirseniz sevinirim
montezuma dedi: Şu konuyu bir incele istersen: Clover Üzerinde Realtek ALC Ses Kartı Çalıştırma Genişletmek için tıkla... Clover Configurator'dan EFI bölümünü mount nasıl edebilirim? yardımcı olabilirseniz sevinirim
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2015 #15