El Capitan HD4600 tanımama sorunu

Ahmet Emin AYDIN

Hectopat
Daha fazla  
Herkse selamlar, Yosemite'de HD4600 tanıtamadım. Buradaki rehberleri yapmaya çalıştım olmadı.
Intel HD4200/HD4400/HD4600 için Yosemite Grafik Sorunu Çözümü bu rehberi yaptım olmuyor ya da ben yapamıyorum bana gerçekten ilgilenecek kişiler lazım bir sürü config.plist kurdum, yok şu rehberleri benimle bire bir yapacak insan arıyorum. Nasıl tanıttırıcaz bunu 7mb görünüyor?Yosemite HD 4600 Kurma Sorunu burada Byteman3d abimiz yapmış ama anlamdım kext kurup config.plist düzenlememe rağmen olmadı yardım edeceklere şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle donanım kimlik numaranı ve sistem bilgilerini ayrıntılı paylaş ki yardımcı olalım sana. Bunun yanı sıra işlemlere başlama dan önce temiz bir kurulum yap, oynadığın, değiştirdiğin veya düzenlediğin kextler engel olabilir. Temiz kurulum yaptık dan sonra konu altına bilgilerini paylaş, bizler de sorunun çözümüne bakalım.

Asus N550jk;
İntel İ7
Gtx850m
16gb 4700hq
HD4600
Yosemite bulamadığım için El capitan kurdum. Şimdi ne yapacağız?

ASUS N550JK on El Capitan burada başarılı bir kurulum ve ayrıca hemen hemen herşeyi çalıştırmış adam. Biraz ufak bir araştırma herşeyi çözer, ayrıca DSDT ve EFI dosyalarınıda paylaşmış.

Abi yardımcı olsan? DSDT nedir? Buradaki EFI atmıştım Windows açılmadı. Sen bir yardımcı olsan. Site ingilizce, yapsak şu işi. Hangi dosya nereye atılacak?

Tamam sen temiz bir kurulum yap daha sonra yaz, boşuna uğraşmıyalım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tamam sen temiz bir kurulum yap daha sonra yaz, boşuna uğraşmıyalım.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Abi çok sağol yardımcı olduğun için. Şu an El Capitan'ı kurdum hiç ellemedim ayarları. Hazırsan başlayalım.

Abi şimdi deniyicem ama geçen yapmıştım windows bozulmuştu.

Clover kurulumu bazen böyle ufak sorunlar yapabiliyor, bunu da boot onarımı ile onara bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…