El capitan kurulumu sonrası yeniden başlatmada klavye çalışmaması

Yok mac kurulumu yeniden yapacağım, klavye çalışmadığı için giriş yapamıyorum. İndirdiğim dosyaları rardan çıkarıp usbye atmayacak mıyım? Yoksa direk usbye atıp mac içinde kext wizard ile çalıştıracak mıyım?

Siz kurulumu yaparken İzlenceleren PS/2 seçeneğini seçmemişsinizdir.Büyük ihtimalle sorun ondan kaynaklıdır.Bunuda bu videoda bahsetmişlerdi.
14.Dakika 40.Saniyeye bakabilirsiniz;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Siz kurulumu yaparken İzlenceleren PS/2 seçeneğini seçmemişsinizdir.Büyük ihtimalle sorun ondan kaynaklıdır.Bunuda bu videoda bahsetmişlerdi.
14.Dakika 40.Saniyeye bakabilirsiniz;
Bu videoda anlatılan kurulum ve yükleme yönergeleri Mac Os X'in Mountain Lion sürümü için geçerlidir. Ve videoda iATKOS dağıtımı kalıbı kullanılmıştır.
El Capitan yüklemesinde ise kurulum esnasında böyle bir seçenek bulunmadığı için kurulum sonrası Clover Bootloader 'ı düzenleyerek sürücülerimizi kurabiliyoruz. Konu içerisinde de gerekli yöntem verildi zaten.

Bu videoda anlatılan kurulum ve yükleme yönergeleri Mac Os X'in Mountain Lion sürümü için geçerlidir. Ve videoda iATKOS dağıtımı kalıbı kullanılmıştır.
El Capitan yüklemesinde ise kurulum esnasında böyle bir seçenek bulunmadığı için kurulum sonrası Clover Bootloader 'ı düzenleyerek sürücülerimizi kurabiliyoruz. Konu içerisinde de gerekli yöntem verildi zaten.

Ben dikkat edememiştim oraya.Uyardığınız için sağolun.(y)

Merhaba, ya bu klavye yükleme olayını yapamadım hala, kext wizardla olmadı, işlemi tamamlayamıyorum. Fare çalışıyor fakat klavye yok, çıkamadım işin içinden.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı