Eğer o tarz retro oyunlar ile vakit geçirmeyi seviyorsanız; tabii ki el konsolunda oynamak eğlenceli olur sizin için. Ama dediğim gibi; o oyunlarla eğlenebiliyor olmanız tek önemli etken. Yoksa hevesinizi 1-2 saat aldıktan sonra bir rafa falan koyarsınız ve orada tozlanmaya mahkum olur muhtemelen. Paranıza da yazık olur.Selamlar, bu eski Mario, Zelda, Sonic vb. gibi serilerin bütün oyunlarını oynatan bir el konsolu görmüştüm içinde bir sürü emülatör var bu sayede bütün hepsini tek cihazdan oynayabiliyorsunuz.
Bu tarz bir konsol almak mantıklı mı kullananlar varsa önerdikleri bir cihaz var mı PC üzerinden aynı zevki vereceğini düşünmüyorum ondan böyle bir yola giriştim.
Teşekkürler.
Ben Steam Deck aldım toplasan 10 saat oynamamışımdır. Çok büyük heves ve elinizde çok değer kaybediyor alet.
Eğer o tarz retro oyunlar ile vakit geçirmeyi seviyorsanız; tabii ki el konsolunda oynamak eğlenceli olur sizin için. Ama dediğim gibi; o oyunlarla eğlenebiliyor olmanız tek önemli etken. Yoksa hevesinizi 1-2 saat aldıktan sonra bir rafa falan koyarsınız ve orada tozlanmaya mahkum olur muhtemelen. Paranıza da yazık olur.
Bir de o tarz emulasyon el konsollarından çok fazla var, o konuda da tavsiye vermek isterdim ama o piyasaya bakmayalı bayağı oldu benim için. Tavsiyem o tarz konsolları biraz daha araştırmanız. Fiyat/performans olarak daha uygununa denk gelebilirsiniz.
Ülke içerisinde satanların da olması lazım diye biliyorum. Geçici bir heves değilse bence hemen pes etmeyin.Konuyu galiba tam bu yurt dışı ürünlerde 30 euro sınırı geldiğinde açmışım çok hevesliydim almaya artık ciddi miktarda bir fiyat arttı vergi kısmında ondan PC'ye kolumu bağlayıp emülatör üzerinden oynayacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.