El yapımı bıçak önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar. Kendime bir bıçak alacağım. Bildiğiniz, alışveriş yaptığınız ya da kullandığınız bir marka/usta var mıdır? Köyde bağda-tarlada, mangalda, kampta kullanabileceğim bir bıçak yaptırmak istiyorum. İnternette her ne kadar el yapımı yazsa da güven vermiyor. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hangi şehirdeyseniz çarşıya gidin böyle emekçi dayılar vardır onlarda mutlaka vardır.
İstanbul' dayım. Burada çok güvenilir esnaf yok. Hoş gidip tanışmadan böyle konuşmam da doğru değil ama devir bizi bu hale getirdi. Yani tecrübe de etmediğimden konuyu açma isteği gördüm. Dediğinizi yapmak lazım aslında, teşekkür ederim.

Bıçakların farklı kullanım alanı vardır, ona göre tercih yap.
Bushcraft türü bir bıçak istiyorum, karbon çeliği, kalın etli sırt, ağız dayanımı yüksek bir model isteğim var.

Orijinal Columbia çakılar çok kalitelidir, kolay kolay da körelmezler ama piyasada çakması çok var. Av marketlerde orijinalleri rahatlıkla bulunabilir.
Maalesef şu "piyasada çok çakması var" ibaresi durumumuzu özetliyor.

Bushcraft türü bir bıçak istiyorum, karbon çeliği, kalın etli sırt, ağız dayanımı yüksek bir model isteğim var.

Maalesef şu "piyasada çok çakması var" ibaresi durumumuzu özetliyor.
Geçen hafta el yapımı bushcraft türü dediğin şekle uygun aldım deri kılıflı memnun kaldım. HB satıcısından aldım gayet iyiydi modelini atabilirim istersen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı