''Elan Pointing Sorunu'' Dizüstü bilgisayarımın kendi mausu çalışmıyor

• Konuyu başlatan mustG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 12.517

mustG

Hectopat
Daha fazla  
Selamun aleyküm.. arkadaşlar fazla anlamıyorum öncelikle kusura bakmayın. Bilgisayarımın mausu çalışıyordu şuan çalışmıyor sağ alt tarafta gördüğünüz gibi üstünde kırmızı bir işaret geldi ne yapmam gerekiyor ? şimdiden tşk..

rmNzyz.jpg

Şiddetli bi şekilde basma, laptopu düşürme, yani bi şekilde mouse pad e zarar geldimi ? Eğer gelmediyse laptopun driverlarına bakın varsa güncelleyin.

Şiddetli bi şekilde basma, laptopu düşürme, yani bi şekilde mouse pad e zarar geldimi ? Eğer gelmediyse laptopun driverlarına bakın varsa güncelleyin.
bir zarar gelmedi laptopun drivir güncelle diyorsun ama hiç anlamıyorum ki o davalardan :) açık bi şekilde anlatır mısın ?

Ohhh.. Hallettim teşekkür ederim ilgilendiğin için . devre dışı kalmış ne ara oldu bilmiyorum düzelti şuan. Aynı sorunu yaşayan olursa .. ''ELAN Pointing Device'' üstüne gelin sağ tıklayın ''Touch-Pat mülkiyetindedir'' seçeneğini tıklayın önünüze Fare Özellikleri diye pencere gelecek ''ELAN'' Sekmesine tıklayın ve Aygıtı Etkinleştir deyin..

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı