murathanc
Hectopat
- Makaleler
- 1
Fitness salonuna gitme imkanı oluşturamadım. Ben de evde spor yapmak için temel olduğunu düşündüğüm bazı fitness aletleri aldım.
(Barlar için toplam 68kg ağırlık)
(15-25-35 kg direnç bantları)
(+ görselde olmayan barfiks çubuğu ve mat)
Elimdekiler bu şekilde.
Bazı arkadaşların yönlendirmesi ise full vücut antrenmanı yapmam yönündeydi. Kendi temin ettiğim elimdeki malzemelerle nasıl bi antrenman yolu izlemeliyim yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Boy 183
Kilo 100
Yaş 26
Sigara bıraktım (6-7 ay oldu)
Alkol kullanmıyorum
Kısmi hareketli işte çalışıyorum.
Bu yoldaki amacım salıvermiş yaşantının sağlığıma yavaş yavaş zarar verdiğini görmüş olmam. Bunu gidermek, daha sağlıklı bir hayata erişmek ve akabinde hantallıktan kurtulmak istiyorum.
İlaç toz protein vs bilmiyorum ama kullanmak istemiyorum. Kaslarım şişsin on numara gözüksün gibi bir derdim yok. Dediğim gibi sağlığım ve biraz daha konforlu hayat için bu yola giriyorum. Yönlendirmeleriniz için şimdiden teşekkürler.
@mustafaeraktas @Dragonborn @OOM500

(Barlar için toplam 68kg ağırlık)
(15-25-35 kg direnç bantları)
(+ görselde olmayan barfiks çubuğu ve mat)
Elimdekiler bu şekilde.
Bazı arkadaşların yönlendirmesi ise full vücut antrenmanı yapmam yönündeydi. Kendi temin ettiğim elimdeki malzemelerle nasıl bi antrenman yolu izlemeliyim yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Boy 183
Kilo 100
Yaş 26
Sigara bıraktım (6-7 ay oldu)
Alkol kullanmıyorum
Kısmi hareketli işte çalışıyorum.
Bu yoldaki amacım salıvermiş yaşantının sağlığıma yavaş yavaş zarar verdiğini görmüş olmam. Bunu gidermek, daha sağlıklı bir hayata erişmek ve akabinde hantallıktan kurtulmak istiyorum.
İlaç toz protein vs bilmiyorum ama kullanmak istemiyorum. Kaslarım şişsin on numara gözüksün gibi bir derdim yok. Dediğim gibi sağlığım ve biraz daha konforlu hayat için bu yola giriyorum. Yönlendirmeleriniz için şimdiden teşekkürler.
@mustafaeraktas @Dragonborn @OOM500
Son düzenleme: