Eldeki kemiğin çok belirgin olması normal mi?

Düşük yağ oranındandır.
Evet yağ oranım baya düşük ancak farklı arkadaşlarda böyle değil. Hele benden çok daha zayıf arkadaşlarımda. Fotoğraf çektim çok çıkmamış normalde daha da fazla hatta insanlar baya tepki gösteriyor 😀😀

IMG_20231225_162159.jpg

Evet yağ oranım bayağı düşük ancak farklı arkadaşlarda böyle değil. Hele benden çok daha zayıf arkadaşlarımda. Fotoğraf çektim çok çıkmamış normalde daha da fazla hatta insanlar bayağı tepki gösteriyor 😀😀

Her bireyin kemik yapısı farklı, bunda genellikle genetik etmenler etkili oluyor. Eklem hasarlarına bağlı gelişen kemik çıkıntıları da olabiliyor. Diğer elinde de aynı durum varsa tamamen normal bir durum.

Her bireyin kemik yapısı farklı, bunda genellikle genetik etmenler etkili oluyor. Eklem hasarlarına bağlı gelişen kemik çıkıntıları da olabiliyor. Diğer elinde de aynı durum varsa tamamen normal bir durum.
Diğer elimde de var. Birde hocam bir şey soracağım sol bileğim sağ bileğime göre daha ince ve bu fark cidden belirgin spora uzun aradan sonra yeniden başladım sol kolum çok daha hızlı tükeniyor diğer koluma göre normal mi? Hamlık yaptı uzun süredir elime ağırlık almadığımdan. sol kolumda çok kötü bir ağrı var açamıyorum.

Diğer elimde de var. Bir de hocam bir şey soracağım sol bileğim sağ bileğime göre daha ince ve bu fark cidden belirgin spora uzun aradan sonra yeniden başladım sol kolum çok daha hızlı tükeniyor diğer koluma göre normal mi? Hamlık yaptı uzun süredir elime ağırlık almadığımdan. Sol kolumda çok kötü bir ağrı var açamıyorum.

Fark olması normal. Ağırlık antrenmanlarınızda sol kolunuzun stabil kaldırabileceği ağırlıkları tercih edin. Sol kolunuz tükendiğinde sağ kolunuzla tekrar yapmaya devam etmeyin. Sağ kolunuz için hafif ve tekrar sayısı yetersiz geliyormuş gibi düşünebilirsiniz fakat zamanla sol kolunuz sağ kolunuza yetişecek ve istediğiniz ağırlıklara çıkabileceksiniz. Mevcut çalışma listenize bilek eklemenizi öneririm. Şu an yaşadığınız ağrı ve hamlık durumu belirttiğiniz gibi normal 2-3 gün içerisinde belirgin biçimde azalacaktır.

Fark olması normal. Ağırlık antrenmanlarınızda sol kolunuzun stabil kaldırabileceği ağırlıkları tercih edin. Sol kolunuz tükendiğinde sağ kolunuzla tekrar yapmaya devam etmeyin. Sağ kolunuz için hafif ve tekrar sayısı yetersiz geliyormuş gibi düşünebilirsiniz fakat zamanla sol kolunuz sağ kolunuza yetişecek ve istediğiniz ağırlıklara çıkabileceksiniz. Mevcut çalışma listenize bilek eklemenizi öneririm.
Bilek için hangi hareketleri önerirsiniz hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı