Çözüldü Elden Ring 1.16 Türkçe yama var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bulba

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Elden Ring 1.16 sürümü için Türkçe yama aradım ama bulamadım. Sizin çalıştıgını bildiğiniz yama varsa paylaşabilir misiniz?

Çözüm
Bence Türkçe yama yapmayın çünkü eşyaları sürekli internete aratmanız gerekecek ve oyun diyalog ağırlıklı bir oyun değil.

Lore sevenler ve yan görev yapanlar için önemli ama. MC çevirinin DC'sinde 1.12+ sürümü ile uyumlu olan bir çeviri var. Ben de onu kullanıyorum. DLC'nin de çevirisi mevcut.
Bence Türkçe yama yapmayın çünkü eşyaları sürekli internete aratmanız gerekecek ve oyun diyalog ağırlıklı bir oyun değil.

Lore sevenler ve yan görev yapanlar için önemli ama. MC çevirinin DC'sinde 1.12+ sürümü ile uyumlu olan bir çeviri var. Ben de onu kullanıyorum. DLC'nin de çevirisi mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dc sunucusuna nereden ulaşabilirim?

Makine çeviri DC yazınca çıkıyor.

Yamayı normal eldenring.exe yi seçerek yükledim şimdi 2 tane EXE oldu birisi normal EXE diğeride TR yamalı EXE ben TR yamalı olandan masaüstüne kısayol oluşturdum. Sorunsuz çalışıyor gibi başka yapmam gereken bir şey var mı?

Hayır. Her şeyi halletmişsiniz. Oyun başlarken Easy Anti-Cheat'in açılmaması gerekiyor. TR yama 3. parti yazılım olarak algılandığı için. Haberiniz olsun. Zaten oyun menüsünde çevrimdışı başlatacaktır. Diğer oyuncuların yere bıraktığı notları göremeyeceksiniz ne yazık ki

Anladım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…