Elden Ring alınır mı?

bulut1

Picopat
Daha fazla  
Ben Steam'den kış indirimden 25 dolar yatıracağım Elden Ring almayı düşünüyorum arkadaşımda aldı onunla oynayacağız ama oyunun zor olduğunu söylüyor ve bir yerden sonra oyunda takılıp sıkılıcağımızı söylüyor bende karar vermedim Elden Ring mi alayım yoksa başka bir oyun mu alayım? Dying Light 2 veya daha farklı oyunlarda almak aklıma geldi sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Steam'den kış indirimden 25 dolar yatıracağım Elden Ring almayı düşünüyorum arkadaşımda aldı onunla oynayacağız ama oyunun zor olduğunu söylüyor ve bir yerden sonra oyunda takılıp sıkılıcağımızı söylüyor bende karar vermedim Elden Ring mi alayım yoksa başka bir oyun mu alayım? Dying Light 2 veya daha farklı oyunlarda almak aklıma geldi sizce alınır mı?
Daha önce souls lise oynayıp sevmediysen çok seveceğini sanmıyorum ancak bence yinede bir elden ring dene.

Elden Ring Dark Souls gibi değildir takılma durumu olmaz bir bossu kesemiyorsan kasılıp canını Power'ını yükseltip, güçlü ekipmanlar bulup rahatça kesebilirsin, oyun zor mu zor ama amacın zaten kesemediğin bossu güçlenip kesmek ve böyle böyle ilerlemek oyun ilk çıktığında ilk boss ta takılmıştım farklı farklı açık dünyada bulunan düşmanları kesip ekipmanları bulunca kolayca kesmiştim. Dediğim gibi oyun Dark Souls gibi aşırı zorlayıcı bir oyun değil.

Tamam eyvallah kral Dark Souls oyunu oynamıştım zevk de almıştım ama sıkıldığım için ve zorlandığın için çıktım ve uzun süre yatırmayacağım için Squad Dying Light 2 The Forest almaya karar verdim artık başka zaman alırım

Yılda 3-4 mrre indirime giriyor ama şu anki indirim neyse o olur daha fazla indirime girmez diye düşünüyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı