Elden Ring alınır mı?

Souls pek sevmem denemiştim ama Elden Ring'i 2 kere bitirdim, 100 saate yakın oynadım, kesinlikle almanı öneriyorum.

Alınır ben aldım oynuyorum gerçekten çok iyi önceden sekiro yu bitirmiştim açık dünyalı souls like bi başka oluyor kesinlikle almanı öneririm

Sorman bile hata, çök 23.99 olmuşken.

Elimde Sekiro ve Elden Ring oynatacak PC yok şu anda. Ev almazsam eğer mart ayında 5090'lı sistem kuracağım ancak 15 Haziran'dan önce bu oyunu öyle rahat rahat oynayacak vaktim de olmayacak. Bu bakımdan oyunu yaz indiriminde almak mantıklı geliyor bana. Şu an alsam üzerine bir de ev alsam 5090'lı PC'yi 2 yıldan önce alamayacağım oyunlar boş yere bekleyecek kütüphanede ve 2 yıl sonra çok ucuza alabileceğim bir oyuna bin TL vermiş olacağım. Ev almasam bile yaza kadar oynama şansım yok. Kritik soru şu: Yaz indirimlerinde Sekiro ve Elden Ring tekrar 29 ve 24 dolar indirimlerini görür mü?

Fromsoftware kolay kolay indirim yapmaz hocam boşuna bekleme ucuza bulmuşken al at. Muhtemelen 2 sene sonra daha pahalı alırsın zaten.. Ds1 ve ds2 gibi kaç senelik eski oyunları bile çok pahalı hala.

FromSoftware kolay kolay indirim yapmaz hocam boşuna bekleme ucuza bulmuşken al at. Muhtemelen 2 sene sonra daha pahalı alırsın zaten. DS1 ve DS2 gibi kaç senelik eski oyunları bile çok pahalı hala.

Evet bu çok doğru bir tespit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nightrein çıkana kadar çok zaman var. O oyunun akıbeti belli değil patlama ihtimali var. Elden Ring garanti ve içeriği dolu bir oyun. Nightrein daha çok yan proje.

Hocam bende Elden Ring alıp almama konusunda baya kararsızdım, uzun süre gameplay videolarını izledim. Daha önce de herhangi bir souls oyun deneyimim yok ama almaya karar verdim. Gerçekten atmosferi olsun, oynanışı olsun çok farklı bir görsel deneyimi var gibi gözüküyor. Kaldı ki en yüksek indirim oranını almış bence sende al

Paran varsa hiç düşünmeden alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…