- Makaleler
- 5
Daha fazla
- Meslek
- Web Tasarımcısı
Yani söylenecek ne var pek bilmiyorum. Düşman saldırılarını tam zamanlamayla karşılamaya dayalı bir oynanışa sahip ve bu bana göre inanılmaz tatmin edici. Sadece takla atmaktan çok daha keyifli hatta. Daha önce bu tarzda çok oyun oynadım, Star Wars oyunları, Thymesia, Stellar Blade vs. ama Lies of P hepsinden daha tatmin edici.Hocam çok güzel yazmışsınız deflecte dayalı bir oyun daha önce oynamadım Sekiro da oynamadım biraz Lies of P'den bahsedebilir misiniz?
Onun dışında çok iyi boss dizaynlarına sahip, silah çeşitliliği yeterli ve her silahın oynanışı birbirinden farklı hissettiriyor. Yine Elden Ring gibi her silahın kendine has özel saldırısı var ve agresif oynamayı ödüllendiren bir oyun Lies of P.
Bunun dışında Soulslardan daha erişilebilir bir oyun Lies of P çünkü aldığınız yan görevin bir sonraki adımının nerede olacağını gösteriyor oyuncuya, bu da yan görevleri yapmak için arkaplanda guide açık bırakma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. Hikaye ve anlatısı hala çok net olmasa da Soulslardan daha anlaşılabilir olduğu kesin.