Elden Ring i5-10400F RTX 3060 sistemde kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Oyunu bitirmiş olduğum saveimde oyunun 4 farklı bölgesinde denedim sonuç aynı limgrave, caelid, mountaintops of the giants, volcano manor bölgelerine gidip baktım.

Oyunu bitirmiş olduğum saveimde oyunun 4 farklı bölgesinde denedim sonuç aynı limgrave, caelid, mountaintops of the giants, volcano manor bölgelerine gidip baktım.

O oyunla alakalı durum söz konusu. Sİstemsel arızanız yok.

Hocam bugün bende yeni aldım hevesle girdiğim oyunda aynı olay oldu yeni patchle falan problem mi oldu acaba anlamadım.

Hocam bugün bende yeni aldım hevesle girdiğim oyunda aynı olay oldu yeni patchle falan problem mi oldu acaba anlamadım.

Hocam bende ekran kartının driverından kaynaklı bir problemmiş driverın sürümünü düşürdüğümde 60 FPS'e geri sabitlendi oyun.

528.24 sürümünü yükledim.

Hocam bende ekran kartının driverından kaynaklı bir problemmiş driverın sürümünü düşürdüğümde 60 FPS'e geri sabitlendi oyun.

528.24 sürümünü yükledim.
528.02 indirdim ben de bugün fakat düzelmedi.

şaka gibi boss kestim ve birden aşırı kasma başladı senin gibi. Oyun açılış ekranında bile... Normalde elden ring oynarken 90 derece altına düşmeyen işlemcim 70 i zar zor görüyor. Çözüm bulduysan yazabilirmisin?

aynısı bendede oldu kanka çözüm bulabildin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…