grgrgmeyas
Hectopat
Oyunu bitirmiş olduğum saveimde oyunun 4 farklı bölgesinde denedim sonuç aynı limgrave, caelid, mountaintops of the giants, volcano manor bölgelerine gidip baktım.
O oyunla alakalı durum söz konusu. Sİstemsel arızanız yok.Oyunu bitirmiş olduğum saveimde oyunun 4 farklı bölgesinde denedim sonuç aynı limgrave, caelid, mountaintops of the giants, volcano manor bölgelerine gidip baktım.
Hocam bugün bende yeni aldım hevesle girdiğim oyunda aynı olay oldu yeni patchle falan problem mi oldu acaba anlamadım.Toplam 180 saat 60FPS sabit oynadığım Elden Ring bir anda ölümüne kasmaya başladı. Bir sürü yöntem denedim fakat bir sonuca ulaşamadım.
Sürücülerim güncel, güç yönetimi yüksek performansta ve Easy Anti-Cheat'i kapattım, NVIDIA kontrol panelinde 3D ayarlarından performansı yükseltebilecek her şeyi ayarladım.
Fakat bir çözüme ulaşamadım. Kafayı yemek üzereyim. Lüften birisi yardımcı olsun.
Hocam bugün bende yeni aldım hevesle girdiğim oyunda aynı olay oldu yeni patchle falan problem mi oldu acaba anlamadım.
528.02 indirdim ben de bugün fakat düzelmedi.Hocam bende ekran kartının driverından kaynaklı bir problemmiş driverın sürümünü düşürdüğümde 60 FPS'e geri sabitlendi oyun.
528.24 sürümünü yükledim.
şaka gibi boss kestim ve birden aşırı kasma başladı senin gibi. Oyun açılış ekranında bile... Normalde elden ring oynarken 90 derece altına düşmeyen işlemcim 70 i zar zor görüyor. Çözüm bulduysan yazabilirmisin?Toplam 180 saat 60FPS sabit oynadığım Elden Ring bir anda ölümüne kasmaya başladı. Bir sürü yöntem denedim fakat bir sonuca ulaşamadım.
Sürücülerim güncel, güç yönetimi yüksek performansta ve Easy Anti-Cheat'i kapattım, NVIDIA kontrol panelinde 3D ayarlarından performansı yükseltebilecek her şeyi ayarladım.
Fakat bir çözüme ulaşamadım. Kafayı yemek üzereyim. Lüften birisi yardımcı olsun.
aynısı bendede oldu kanka çözüm bulabildin mişaka gibi boss kestim ve birden aşırı kasma başladı senin gibi. Oyun açılış ekranında bile... Normalde elden ring oynarken 90 derece altına düşmeyen işlemcim 70 i zar zor görüyor. Çözüm bulduysan yazabilirmisin?
oyun istemcisini ve steami tamamen kapatıp geri girince oldu bendeaynısı bendede oldu kanka çözüm bulabildin mi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.