Elden Ring indirime girer mi?

Bandai kadar oyunlarını bu kadar nadir indirime sokan çok az firma vardır. Geçen indirim de GOTY olduğu içindir muhtemelen, bu kadar erken indirime girmesini beklemezdim. Al gitsin, zam indirimden önce gelir.

Yani illaki indirime girer ama şuanlık girmez bence o yüzden eğer paran varsa ve gözden çıkarttıysan al oynamaya başla derim sonuçta 400 veren 600 ü de verir. üstelik zam yiyip 1000 TL olma ihtimali de var.

Yani illaki indirime girer ama şuanlık girmez bence o yüzden eğer paran varsa ve gözden çıkarttıysan al oynamaya başla derim sonuçta 400 veren 600 ü de verir. üstelik zam yiyip 1000 TL olma ihtimali de var.
400 veren 600 veremez hocam bi yarısı kadar daha ödüyorsun.

Ben son bir kez indirime gireceğini düşünüyorum ama sizce şimdi mi alınmalı yoksa beklemeliyim? Çünkü 600TL az para değil.
reis bin lira oldu şimdi ben bin vermeyi düşünüyorum indirime ne zaman girer acaba çığlık festivalinde gireceğine dair net bilgi varmı

Net bilgi yok, bu adamlar çok indirim yapmıyor. Alın oynayın mutlu olun. MK 1 aldım ben premium, milletten 5 gün önce oynayamaya başladım, ohhh.

Ben son bir kez indirime gireceğini düşünüyorum ama sizce şimdi mi alınmalı yoksa beklemeliyim? Çünkü 600TL az para değil.
Şuan DS serisinden ucuz. Sürekli de zam geliyor. Yaz - Kış indirimlerinde girerse belki yoksa fiyatta düşüş olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…