mMichaelMYERS
Hectopat
uTorr...
400 veren 600 veremez hocam bi yarısı kadar daha ödüyorsun.Yani illaki indirime girer ama şuanlık girmez bence o yüzden eğer paran varsa ve gözden çıkarttıysan al oynamaya başla derim sonuçta 400 veren 600 ü de verir. üstelik zam yiyip 1000 TL olma ihtimali de var.
reis bin lira oldu şimdi ben bin vermeyi düşünüyorum indirime ne zaman girer acaba çığlık festivalinde gireceğine dair net bilgi varmıBen son bir kez indirime gireceğini düşünüyorum ama sizce şimdi mi alınmalı yoksa beklemeliyim? Çünkü 600TL az para değil.
Şuan DS serisinden ucuz. Sürekli de zam geliyor. Yaz - Kış indirimlerinde girerse belki yoksa fiyatta düşüş olmaz.Ben son bir kez indirime gireceğini düşünüyorum ama sizce şimdi mi alınmalı yoksa beklemeliyim? Çünkü 600TL az para değil.
şuan bin fiyatı knk dark soul 3 900Şuan DS serisinden ucuz. Sürekli de zam geliyor. Yaz - Kış indirimlerinde girerse belki yoksa fiyatta düşüş olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.