Elden Ring nasıl daha iyi oynanır?

Talhax

Attopat
Katılım
23 Ocak 2023
Mesajlar
61
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Stormveil'de Margit the Dell Omen diye bir boss var ama yenemiyorum. Sadece kılıç kullandığım için mi acaba? Ek destek olarak neler kullanabilirim? Vagabond class seçtim. Millet bir şeyler kullanıyor, ne bileyim iskelet çağırıyor falan. Satıcıdan kurt çağırma büyüsü aldım statlarım yetse de kullanamıyorum. Büyü kullanmak için ek bir şey mi lazım eşya gibi? Ayrıca oyunda nereye gideceğim hakkında hiçbir fikrim yok. Ormanı yanan rakun gibi dolanıyorum çöplüklerde. 26 level falanım. Yardım edin rica ediyorum, oyunu oynamak istiyorum ama acayip gurbette hissediyorum :D
 
Rehberlere bakarsan gazı kaçıyor. Etrafı keşfederek oyna. Bir yerde her şeyden tek yiyorsan anla ki orası değil. Kendince farmlayabileceğin yerler bul. Silahlara, Ash of warlara bak.
 
Erken gitmişsin muhtemelen. Elden Ring büyük bir oyun, keşfetmeni istiyor. Şahsen satıcılardan nadir şeyler hariç bir şey alınmaz.

Büyü için türüne bağlı olarak itemler kullanmanız gerekir.

Eğer rehber arıyorsanız da @Emin Çıtak hocanın YouTube kanalında rehberler var.
 
Hocam ben limgrave ve weeping peninsulayı bitirip margite gelmiştim. Önce bu bölgeleri bitirmeye çalış, hem alışırsın hem gelişirsin. Ruh çağırmak için "Spirit calling bell" gerekiyor, Twin maiden huskstan alabilirsin. Ben oyun boyunca bir iki kez build değiştirdim ama her zaman geriye dönüp kılıç kullanmaya devam ettim yani sadece kılıç kullandığın için değil, mekaniklere alışman gerekiyor.
 

Geri
Yukarı