Elden Ring Nightreign 26 dolardan(PS ve Xbox'ta 1300TL) ön siparişe açıldı, 30 Mayıs'ta geliyor

Biraz da olsa MENA uygulamaları güzel. Steam'in çabalarını görmüş oluyoruz.

Benim Elden Ring'le daha işim bitmedi ve NG+ yapmadım daha bunu hemen satın almayacağım. Oyunu da tam olarak anlamadım ne yalan söyleyeyim. Millet bir oynasın..
ER'yi 11, DLC'yi 3 defa bitirip defalarca Cheat Engine ile de bossları respawn edip kesmiş biri olarak ben de ne olduğunu anlamadım. Sizlik değil yani...

Kimse anlamadı, anlamıyor ne olduğunu.

Elden Ring fanboylarından para koparmak için yapılan birşeye benziyor. Zaten projenin başında Miyazaki de yok. Coop girip eğlenin diye yapılmış birşey Elden Ring'E yeni Dlc yapsalar millet daha çok sevinirdi. Firmalar oyun tutturmaya görsün hemen gözleri dönüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunun nasıl bir şey olduğunu merak edenler için. Sanırım spoiler da veriyor videoda tamamını izlemedim.

Tek başınada oynanabilir parti halinde de. Diğerlerinde fiyatlar çok balon ama 36 dolara Deluxe iyi bence.

1739459190953.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunun nasıl bir şey olduğunu merak edenler için. Sanırım spoiler da veriyor videoda tamamını izlemedim.

Network test e katılanlar yayın açıp oynayabilecek diye biliyorum 14 Şubat'ta.

Yeni konular

Geri
Yukarı