Elden Ring: Nightreign duyuruldu

Uzun zaman sonra ilk defa bir FromSoftware duyurusuna gram heyecanlanamadım maalesef. Eski assetleri kopyalayıp ortaya karışık oyun yapmışlar. Oyunda 9 boss olduğu söyleniliyor ve 3'ünü zaten fragmanda gördük, üçü de eski oyunlardan alınma.

Kötü bir oyun olacağını sanmıyorum oynanış anlamında yine aşırı tatmin eden bir oyun olur büyük ihtimalle. Ancak yine de FromSoftware'in Ubisoft gibi her sene aynı assetlerle oyun çıkarmasını hiç istemiyorum ve korkum giderek artıyor maalesef.

Oyunun dünyası Elden Ring, atmosferi Bloodborne, savaş mekanikleri ve fizikler Sekiro, karakterler Dark Souls 3. bunların karışımı bir oyun olmuş bence.

Kaplaması vs bayağı kötü olmasa fena oyuna benzemiyor. Zaten yüksek prodüksiyonlu bir oyun değil bakınca anlaşılıyor. Fiyatı da ucuz olursa arkadaşınla oynarsın eğlenip geçersin gibi.

Aslında biraz daha olumlu olmaya başladım projeye karşı. Eğer abartılı bir fiyatı olmazsa iyi ve keyifli olacaktır. Ara proje zaten Miyazaki yönetmiyor. Soulslardaki multiplayer hep sorunluydu. Tahminimce bu oyunda onu düzeltip yerine oturtmayı düşünüyorlar. Biraz deneme gibi. Fragmanda yeni bir şey görünmüyordu ama paylaşılan fotoğraflar fena durmuyor. 10 üzerinden 7lik bir iş olsa tamamdır benim için.

Bir yan proje için fiyatı uçuk olmayacaksa keyifli olabilecek bir ürün.

@Lejant Monster Hunter gibi olacak sandım ben de başta ama öyle değilmiş. Biraz daha farklı.

@LegendaryDevilHunter Bi çıksın bakalım. Acelem yok. Daha Shadow of the Erdtree başlamadım. PC topladıktan sonra başlayacaktım. Placidusax bossunu 5 FPS kesmiştim. Bir daha böyle birşey yaşamak istemiyorum 😂.

Yeni konular

Geri
Yukarı