Çözüldü Elden Ring prayerbook nereye verilmişti?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Allise

Hectopat
Daha fazla  
Ancient Dragon prayersbook sanırsam galiba ben bunu aldım ve büyüleri öğreten birine verdim. Table of Lost gracede duran birine verdim ama şu an orası yandığı için gitti sanırsam. Onu nerede bulabilirim?

Çözüm
Ancient Dragon prayersbook sanırsam galiba ben bunu aldım ve büyüleri öğreten birine verdim. Table of Lost gracede duran birine verdim ama şu an orası yandığı için gitti sanırsam. Onu nerede bulabilirim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sırasıyla bu kordinatlara bak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Sırasıyla bu kordinatlara bak.

Çözüm
sırasıyla bu kordinatlara bak.

İlk konumda buldum direk bell bearing vardı çok teşekkür ederim.

Yeni konular

Geri
Yukarı