Yapma. Alma, millete inanma. Vaktini öldürürsün. Sen Türk gencisin, yeterince derdin var zaten bir de kalkıp souls oyunu oynama. Bu souls türü hayatında zorluk görmemiş ABD'li gençlerde popüler olmuş ve olan bir tür. Oynama abicim şu türü ya.
Yapma. Alma, millete inanma. Vaktini öldürürsün. Sen Türk gencisin, yeterince derdin var zaten bir de kalkıp souls oyunu oynama. Bu souls türü hayatında zorluk görmemiş ABD'li gençlerde popüler olmuş ve olan bir tür. Oynama abicim şu türü ya.
Arkadaşa yapma etme alma Elden Ring vaktini öldürürsün demiştin ondan sormuştum da cevabın sayesinde öğrendim ki burada vaktini çöp eden tek bir kişi var.
Konuyu sonradan okuyan arkadaşlar için şu anda Elden Ring için yapılan en iyi yama bana göre GPT 3 ile yapılan silah, takı, mekan ve NPC isimlerinin İngilizce bırakıldığı versiyonudur link burada bunu indirip oynayabilirsiniz hem NPC'lerin ne dediğini anlayarak bir nebzede olsa rehber ihtiyacı duymayabilirsiniz hem de hikayeyi daha çok anlarsınız link: ELDEN RING SHADOW OF THE ERDTREE (1.12.1) Türkçe Yama (v8) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] | DonanımHaber Forum