Elden Ring Türkçe yama yapmak mantıklı mı?

Hocam zaten asıl mesele hikaye de değil. Ben daha önce Souls oyunu olarak sadece Sekiro oynadım ve onu da Türkçe yama ile oynadığım için çok zorlanmadım. Elden Ring de hangi eşya ne işe yarar hangi silah ne kadar güçlüdür ben bunu bilmediğimden yama yapmak istiyordum ama internette araştırmak (çoğu kişinin yaptığı gibi) daha mantıklı sanırım.

Hocam bende bugün başladım oyuna, yama kurup kurmamak arasında kaldım. Siz ne yaptınız? Eşyaların neye yaradığını anlamak için veya dinlenme noktalarındaki seçenekleri anlamak için, yolda karşılaştığım kişilerin anlattığı şeyi anlamak için kurmayı düşünüyorum ama kararsız kaldım. Offline olmak lazım yama kurmak için, offline olunca bir şey kaçırır mıyım bilmiyorum? Online'ın tek olayı, birilerini çağırıp beraber boss kesmek diye biliyorum, eğer öyleyse gerek yok. Siz yama kurmadan oynayıp keyif aldınız mı?

Vay be konuyu açalı bir buçuk sene olmuş neredeyse. Ben yama kurmadan oynadım hocam. NPC'lerin dediklerini anlamak için yama kurmayı düşünseniz bile yama kurmanıza rağmen ne yapmanız gerektiğini anlayamayacaksınız bu yüzden rehber izlemek veya araştırmak zorundasınız zaten. Bana kalırsa yama kurmanın hiçbir mantığını yok bu oyunda.

Anladım hocam, keşke yama yaparken Full türkçeleştirmeseler. En basiti bossla falan kapışırken dediği şeyleri anlamak istiyorum, sırf bilmediğim birkaç kelime yüzünden cümleleri anlayamıyorum ama yapacak bir şey yok. Herkes yamaların oyunu bozduğunu, kolaylaştırmadığını söylüyor.

Hocam Elden Ring oynarken derdiniz söylenenleri anlamak olmayacak sizi temin ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…