Elden Ring vs Sekiro vs Hogwarts Legacy

Micheal_Scofield

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu Steam yaz indirimlerinde oyun almaya karar verdim. E malum oyun fiyatları çok yüksek sadece 1 tanesini alabilirim. Sizce hangisini almalıyım?

Souls-like seviyorsan Hogwarts Legacy'i düşünmeden ele zaten. Elden Ring'i Sekiro'ya tercih ederim ben. Ki Souls'lara alışık olmasan da Elden Ring'de çok seçeneğin var. Aşırı Harry Potter fanı değilseniz Hogwarts Legacy'i almayın ortalama bir oyun.

Hayatımda daha önce hiç souls-like oynamadım ama sonuçta bu türe bir yerden başlamak gerek hem internette Elden Ring en kolayı diyorlar hem de indirimdeyken şans verebilirim bence diye düşündüm. Fakat Sekiro da souls-like oyunu diye biliyorum ve dediğim gibi hangisini alacağımdan emin değilim.

Hayatımda daha önce hiç souls-like oynamadım ama sonuçta bu türe bir yerden başlamak gerek hem internette Elden Ring en kolayı diyorlar hem de indirimdeyken şans verebilirim bence diye düşündüm. Fakat Sekiro da souls-like oyunu diye biliyorum ve dediğim gibi hangisini alacağımdan emin değilim.
Elden Ring al.

Bence souls'lara bulaşmayıp Hogwarts'ı al geç. Oynamayı beceremezsen elinde patlayabilir oyunlar boşuna para harcamış olursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı