Elden Ring'te büyücü oynarken Vigora kaç puan basılmalıdır?

Rune kasamıyorum hocam çok az rune geliyor. Caelide gitmek istiyorum ama tek yiyorum orada.

Radagonu kesmeden Renellaya gidilemiyor sanırım.
Radagon son boss zaten.

Renella'ya gitmek için, rehber izlemen lazım bence. Çünkü gizli anahtar bulup, büyü kapılarını açıp, öte boyuta falan geçiyorsun yanlış bilmiyorsam.
Gerekmiyor bulmak çok kolay.

Renella'ya gitmek için, rehber izlemen lazım bence. Çünkü gizli anahtar bulup, büyü kapılarını açıp, öte boyuta falan geçiyorsun yanlış bilmiyorsam.
Hayır hocam aksine Storm Castle'ı geçerse o bölgeye gidiş kapısından geçiyor zaten. Ha bu arada illa ki oraya gitmek için Godricki kesmek zorunlu değil Limgrave'in köşe kenarlarında bir yol var oradan o bölgeye gene geçiliyor.

Academia için dediyseniz gene gerekli değil. Kapı kapı dolaşıyorsunuz bahçeye çıkıp sağ da kalan merdivene atlayıp aşağı düşen topu solluyorsunuz sona bir tane Invader var, Kesmek zorunlu değil ama kesilse daha iyi. Asansörle yukarı çıkıyorsunuz ve karşınızda.

Hayır hocam aksine Storm Castle'ı geçerse o bölgeye gidiş kapısından geçiyor zaten. Ha bu arada illa ki oraya gitmek için Godricki kesmek zorunlu değil Limgrave'in köşe kenarlarında bir yol var oradan o bölgeye gene geçiliyor.
Anahtarı bulup, büyü kapısına gidecek ya, ondan dedim.

Anahtarı bulup, büyü kapısına gidecek ya, ondan dedim.
Büyülük bir şey yok ki. Yanlış mı hatırlıyorum acaba, bilmiyorum ama hatırladığımı anlattım yukarda.

hocam red wolf of radagonu kastetmiştim bir karışıklık olmuş.
Baştan deseydin ya. Onu kesince Bahçeye çıkacaksın işte sonrası kolay. Renellayı keseceksin

Büyülük bir şey yok ki. Yanlış mı hatırlıyorum acaba, bilmiyorum ama hatırladığımı anlattım yukarda.

Baştan deseydin ya. Onu kesince Bahçeye çıkacaksın işte sonrası kolay. Renellayı keseceksin
Hocam onu kesemiyorum işte tek yiyorum. Başka bir şekilde rebirth atabilir miyim? Yoksa seviye kastıktan sonra mı gideyim?

Hocam onu kesemiyorum işte tek yiyorum. Başka bir şekilde rebirth atabilir miyim? Yoksa seviye kastıktan sonra mı gideyim?
Bir tek Renelladan rebirth atabiliyorsun. Mümkünse summon kullan red wolf için. Veya Buildin Int falansa ki öyleydi galiba ondan geçemiyorsundur. Yakın dövüş buildine geç. O kurdun olayı zaten Dodge atmaktan ibaret. Paso kaçan bir düşmana büyü yapamazsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı