eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 11 Mart 2021 #21 Xiaomi üzerinde çalışıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Xiaomi üzerinde çalışıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
teknoman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 2.108 Makaleler 2 Çözümler 9 11 Mart 2021 #22 Elektromanyetik dalgalar ile enerji taşınabilir. Dolayısıyla elektrik de taşınır.
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 11 Mart 2021 #23 eyre dedi: Xiaomi üzerinde çalışıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende adama bunu anlatmaya çalışıyordum.
eyre dedi: Xiaomi üzerinde çalışıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende adama bunu anlatmaya çalışıyordum.
2 237969 Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 2.828 Çözümler 4 11 Mart 2021 #24 Çok güzel bir grup. Teşekkürler @Recep Baltaş @Ali Güngör .
D DGDev Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.420 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Mart 2021 #25 teknoman dedi: Elektromanyetik dalgalar ile enerji taşınabilir. Dolayısıyla elektrik de taşınır. Genişletmek için tıkla... Enerji havada dolaşabilir mi?
teknoman dedi: Elektromanyetik dalgalar ile enerji taşınabilir. Dolayısıyla elektrik de taşınır. Genişletmek için tıkla... Enerji havada dolaşabilir mi?
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 11 Mart 2021 #26 Zurnadürüm dedi: Tesla, Ainştayn mezarında ters döndü. Elektromanyetik kısa dalgalı enerjilerle elektrik akımı mümkün. En büyük örnek: Tesla bobini. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bobinin farkındayım benim aklımda iki duvar hattındaki uzun mesafe ve yüksek güç var. Bu şuanda mantıklı gelmiyor. 237969 dedi: Bu arkadaş arabanın da icadını tekerlekten önce olduğunu sanıyordur kesin. Genişletmek için tıkla... İstediğinizi söyleyiniz. Haddinizle.
Zurnadürüm dedi: Tesla, Ainştayn mezarında ters döndü. Elektromanyetik kısa dalgalı enerjilerle elektrik akımı mümkün. En büyük örnek: Tesla bobini. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bobinin farkındayım benim aklımda iki duvar hattındaki uzun mesafe ve yüksek güç var. Bu şuanda mantıklı gelmiyor. 237969 dedi: Bu arkadaş arabanın da icadını tekerlekten önce olduğunu sanıyordur kesin. Genişletmek için tıkla... İstediğinizi söyleyiniz. Haddinizle.
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 11 Mart 2021 #27 DGDev dedi: O temaslı yanılmıyorsam. Ben hava üzerinde olanı bahsetmiştim. Genişletmek için tıkla... Bunu odanın bir yerine koyuyorsun ve örnek veriyorum koltukta otururken telefon elinde şarj oluyor. Jotariel dedi: 5 Watt güç mü günümüz için peki ? Duvar hattındaki iki akımı birbirine kablosuz iletmeye çalış bakalım neler ortaya çıkacak. Genişletmek için tıkla... Şuanki teknoloji o kadar ileri değil ama 20 yıl içinde bence şebeke gerilimi rahatlıkla kablosuz olarak aktarılabilecek. Telefonlar için olan kablosuz şarjı bile henüz sanırım kullanmaya başlayalı 5 yıl bile olmadı.
DGDev dedi: O temaslı yanılmıyorsam. Ben hava üzerinde olanı bahsetmiştim. Genişletmek için tıkla... Bunu odanın bir yerine koyuyorsun ve örnek veriyorum koltukta otururken telefon elinde şarj oluyor. Jotariel dedi: 5 Watt güç mü günümüz için peki ? Duvar hattındaki iki akımı birbirine kablosuz iletmeye çalış bakalım neler ortaya çıkacak. Genişletmek için tıkla... Şuanki teknoloji o kadar ileri değil ama 20 yıl içinde bence şebeke gerilimi rahatlıkla kablosuz olarak aktarılabilecek. Telefonlar için olan kablosuz şarjı bile henüz sanırım kullanmaya başlayalı 5 yıl bile olmadı.
Mr_Gas Centipat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #28 Elektromanyetik alanlar vasıtası ile yapılabilecek bir şey bu , ancak mesafe ve kayıp doğru orantılı olduğundan pek yaygın değil.
Elektromanyetik alanlar vasıtası ile yapılabilecek bir şey bu , ancak mesafe ve kayıp doğru orantılı olduğundan pek yaygın değil.
2 237969 Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 2.828 Çözümler 4 11 Mart 2021 #29 Jotariel dedi: İstediğinizi söyleyiniz. Haddinizle. Genişletmek için tıkla... Yok ciddiyim burada aile sorunları dahil bütün konular açılabiliyor çok faydalı bir platform.
Jotariel dedi: İstediğinizi söyleyiniz. Haddinizle. Genişletmek için tıkla... Yok ciddiyim burada aile sorunları dahil bütün konular açılabiliyor çok faydalı bir platform.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #30 Jotariel dedi: Bobinin farkındayım benim aklımda iki duvar hattındaki uzun mesafe ve yüksek güç var. Bu şuanda mantıklı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Aslında tam kablosuz da gerekmez. Önemli olan eve kadar gelen yolu kablosuz yapabilmek.
Jotariel dedi: Bobinin farkındayım benim aklımda iki duvar hattındaki uzun mesafe ve yüksek güç var. Bu şuanda mantıklı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Aslında tam kablosuz da gerekmez. Önemli olan eve kadar gelen yolu kablosuz yapabilmek.