Çarpacağını düşünmemiştim. Deneme amaçlı prize taktım, düğmesine bastım çarptı. 2 saniye falan çarptı.Çıplak elle iş yapma ince eldivenler var onları kullan
O zaman işlerime kaldığım yerden devam edebilirim değil mi?Yüksek akım voltaj olmadığı sürece sonradan birşey olmaz. Yüksek akımda falan sonradan göz ile ilgili problemler çıkabiliyor ama ev elektriği. O an birşey olmadıysa birşey olmaz![]()
Ayağım betonda değildi, ama mutfakta fayans zeminin üzerindeyim. Anneme gösterme amaçlı oraya takmıştım.Sorun olsaydı zaten yazamazdın, büyük ihtimal ev elektriğine maruz kaldın ayağın betona temas etmediğin için şanslısın, bana da aynısı oldu ayrıca ben küçükken sokak direklerindeki elektriğine maruz kaldım tuttuğum 2 parmağım harifçe eridi çünkü ayağımda lastik ayakkabı vardı savurup attı.
Çivide iş yoksa beton çivisi de soksan nafile. İyi düşün.Ben küçükken prize çivi sokmuştum bir anığına bir ışık gördüm, o günden beri her gördüğüm deliğe sokmadan önce düşünürüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.