Elektrik giderse bilgisayara bir şey olur mu?

Gece açık bırakmanızın nedeni nedir hocam ne olur ne olmaz çok sıkıntılı gerçekten benim bilgisayarım gece yanmıştı sizi korkutmak istemem ama çok riskli gerçekten orijinal bir akım korumalı priz alınabilir.

Teşekkürler.

Gece açık bırakmayı düşünüyorum o yüzden sordum.

Gece açık bırakmanızın nedeni nedir hocam ne olur ne olmaz çok sıkıntılı gerçekten benim bilgisayarım gece yanmıştı sizi korkutmak istemem ama çok riskli gerçekten orijinal bir akım korumalı priz alınabilir.

Oyun indirmek için benim bildiğim yeni PSU'larda akım koruma var ama.

Oyun indirmek için benim bildiğim yeni PSU'larda akım koruma var ama.
Monitörü de kasayıda üçlü prize takıyorum.

Hocam şöyle yapsam olur değil mi bir tane akım korumalı priz alıp onun üstüne üçlü priz takıp onun üstüne de kasa ile monitörü taksam.

Çok takmanıza gerek olduğunu düşünmüyorum, tedbir olarak kaliteli bir akım korumalı priz veya UPS alabilrisiniz. Şimdiye kadar bilgisayarımı yeri geldi 1.5 ay hiç kapatmadım. Şimdiye kadar elektrik kesintisinde bozulan tek parçamda 15 yıllık harddiskim, geçen hafta gitti yoldaşım.

Resmi satıcı satıyorsa (Trendyol, Hepsiburada, Amazon gibi veya yetkili firma satıcısı olabilir) onun dışında internetten alma derim; çünkü netten aldıklarım aynın ürün olmasına rağmen Abimin getirdiğine göre kuş gibi hafifler çakma olabilirler veya güvendiğin yerel mağzalardan/elektrikçilerden pazarlık ile al ikametgahınızda Rossman var ise onun akım korumalı prizi de olabilir çoklu ondan da alabilirsin.

Sadece fiyat özellik bilgisi sebebi ile link paylaşımı:

Resmi satıcı satıyorsa (Trendyol, Hepsiburada, Amazon gibi veya yetkili firma satıcısı olabilir) onun dışında internetten alma derim; çünkü netten aldıklarım aynın ürün olmasına rağmen Abimin getirdiğine göre kuş gibi hafifler çakma olabilirler veya güvendiğin yerel mağzalardan/elektrikçilerden pazarlık ile al ikametgahınızda Rossman var ise onun akım korumalı prizi de olabilir çoklu ondan da alabilirsin.

Sadece fiyat özellik bilgisi sebebi ile link paylaşımı:
Hocam teknoloji mağazalarında var mıdır Media Markt gibi.

hocam teknoloji mağazalarında var mıdır MediaMarkt gibi.
Ever hocam bulunuyor ama garantili ve güzel kaliteli bir şey almanız lazım.

hocam teknoloji mağazalarında var mıdır MediaMarkt gibi.
Ever hocam bulunuyor ama garantili ve güzel kaliteli bir şey almanız lazım.

Anladım mesela ben şimdi kalktım oyundayken elektrik gitse yine riskli o zaman her an kasanın açık kaldığı her an risklimi veya şalter atsa.

Anladım mesela ben şimdi kalktım oyundayken elektrik gitse yine riskli o zaman her an kasanın açık kaldığı her an risklimi veya şalter atsa.

Hocam bir de akım korumalı prize üçlü priz takınca sorun olur mu?

https://app.hb.biz/4kPZL1zscYHP buna bir bakar mısınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı