Oofinatorr00 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #1 Dün gece makro açıp bıraktım bilgisayarı. Sonra elektrikler gitti. Geri geldiğinde bilgisayarı açtım ve klavye mouse çalışmıyordu, BIOS ekranına kadar çalışıp sonda duruyordu. Hatta BIOS'a girebiliyorum. Sorun neden, ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2025
Dün gece makro açıp bıraktım bilgisayarı. Sonra elektrikler gitti. Geri geldiğinde bilgisayarı açtım ve klavye mouse çalışmıyordu, BIOS ekranına kadar çalışıp sonda duruyordu. Hatta BIOS'a girebiliyorum. Sorun neden, ne yapmalıyım?
HakanDurgut Kilopat Katılım 23 Nisan 2018 Mesajlar 190 15 Haziran 2025 #2 Bios sıfırlayıp denediniz mi? Benzer bir durum yaşamıştım bios sıfırlayıp windowsa bu şekilde girebilmiştim. Artı 0 Eksi
Bios sıfırlayıp denediniz mi? Benzer bir durum yaşamıştım bios sıfırlayıp windowsa bu şekilde girebilmiştim.
KS KS Oofinatorr00 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #3 HakanDurgut dedi: BIOS sıfırlayıp denediniz mi? Benzer bir durum yaşamıştım BIOS sıfırlayıp Windows'a bu şekilde girebilmiştim. Genişletmek için tıkla... Evet, BIOS'a girip set to default seçip girmeye denedim ama olmadı, şu an sistem geri yüklemeye baktım ama hiçbir yükleme noktası yok diyor. Artı 0 Eksi
HakanDurgut dedi: BIOS sıfırlayıp denediniz mi? Benzer bir durum yaşamıştım BIOS sıfırlayıp Windows'a bu şekilde girebilmiştim. Genişletmek için tıkla... Evet, BIOS'a girip set to default seçip girmeye denedim ama olmadı, şu an sistem geri yüklemeye baktım ama hiçbir yükleme noktası yok diyor.