Elektrik kesintisi sisteme zarar verir mi?

Aratus

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar yarım saat önce bir elektrik kesintisi yaşadım yaklaşık 20 dakika sürdü, kesildiği sırada bilgisayarım açıktı. Tunçmatik'in akım korumalı prizini kullanıyorum FSP marka 80 Plus da PSU var. Ama içimde ukte kaldı bir sıkıntı yaratmış mıdır? Bu arada bana mı öyle geldi bilmiyorum ama SSD için kasa üzerinde yanan kırmızı bildirim ışığı artık sürekli yanıyor arada yanıp sönüyor tek gözüme çarpan bu oldu. Sorun var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz de ilk defa oluyor sanırım. Ben bu durumu hafta da bir yaşıyorum neredeyse. Sisteme zarar da veriyor. 1-2 yıl öncesine kadar elektrik gitti geldi ve anakartta ki CPU ve DRAM ışığım yanmaya başlamıştı. Bu sorunları aşmıştım. Daha sonra monitörüm bozuldu, görüntü vermiyordu neredeyse. Yani çok az görüntü veriyordu. Gözlerinizi kısarak görüyordunuz. Garantiye yolladım ve değiştirdim. Uzun lafın kısası, sisteme zarar veriyor. Benim akım korumalı prizim ve kesintisiz güç kaynağım yoktu. Siz de olduğu için pek sıkıntı olacağını sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…