Elektrik süpürgesinin güç kaynağını bilgisayara takarsak ne olur?

Hocam süpürgede dedikleri gibi güç kaynağı olmaz muhtemelen ama varsa da süpürgede kullanılan motoru çalıştıracak voltajda elektrik verir ve güç kaynağında öyle bilgisayarlardaki gibi 24 pin bağlantısı, sata güç çıkışı olmaz.

Araba aküsüyle PC çalıştırsak ne olur? Bunun gibi fantaziler yapan Youtube kanalı var mı?
Çalışır ama 3.3 V ile 5V converter yaparsan yani 12V araba aküsünden bunları da çıkarman lazım.

Ayrıca şu aşağıdaki gibi 700W bir trafo ile de çalıştırabilirsiniz. Sadece doğrultmak ve stabilite devrelerini yapmanız yeter. Ayrıca dediğim gibi 3.3 ve 5V converter devreleri kurup çalışabilir neden olmasın. Para ve zamanınız varsa olur.

Yalnız bu yüksek voltaj olmaz. Bunun 12V 700W olanı lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Öncelikle yetkililerden özür diliyorum, konuya düzgün bir başlık bulamadım. Sizce 1800W gibi bir güç kaynağını bilgisayara takarsak ne olur? i9 10900K + RTX3090 Ti kaldıracağını düşünüyorum.

O kadar parayı bulup gidip elektrik süpürgesi PSU takılmaz hocam siz kafayı yırtmış olmalısınız gidin 1200 Watt güç kaynağı alın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı