Elektrikli diş fırçası önerisi

N11'de 1500 TL civarına satılıyor, 100 TL kupon var. Ben de yarın falan alırım gibi. Gelince ilk deneyimlerini yazarsan sevinirim. Hayırlı olsun.
Tüh ya keşke önceden görseydim 1800 e aldım ben. Neyse yapıcak bir şey yok artık.

@Algoritmik evet hocam benim aldığım ürün geldi. Geldiği gün yorum yapmak istemedim biraz tecrübe edineyim diye bekledim şimdi yorumlarımı yapacağım. Makine çok güçlü, kullanırken elini baya titretiyor ve bence bu hoş değil hatta dişlerimi fırçalarken de bazı dişlerim hassas olduğundan ağrıyor. Zaten 3 modu falan var bahsetmeme gerek yok sanırım. Onun dışında ben gerçekten dişlerimi fırçalamıyormuşum dedim gerçekten çok temiz hissettiriyor. Şarjı falan da iyi gibi dediğim gibi henüz 2 gün oldu ben memnunum açıkçası. 1500e bulunursa alınabilir ama bulunamazsa aynı özelliklere sahip philips sonicare 3100 de alınabilir o da başarılı bence. Yorumlarım bu kadar merak ettiğiniz bir şry olursa yazabilirsiniz iyi geceler :)

Tüh ya keşke önceden görseydim 1800'e aldım ben. Neyse yapacak bir şey yok artık.

@Algoritmik evet hocam benim aldığım ürün geldi. Geldiği gün yorum yapmak istemedim biraz tecrübe edineyim diye bekledim şimdi yorumlarımı yapacağım. Makine çok güçlü, kullanırken elini bayağı titretiyor ve bence bu hoş değil hatta dişlerimi fırçalarken de bazı dişlerim hassas olduğundan ağrıyor. Zaten 3 modu falan var bahsetmeme gerek yok sanırım. Onun dışında ben gerçekten dişlerimi fırçalamıyormuşum dedim gerçekten çok temiz hissettiriyor. Şarjı falan da iyi gibi dediğim gibi henüz 2 gün oldu ben memnunum açıkçası. 1500e bulunursa alınabilir ama bulunamazsa aynı özelliklere sahip Philips sonicare 3100 de alınabilir o da başarılı bence. Yorumlarım bu kadar merak ettiğiniz bir şry olursa yazabilirsiniz iyi geceler :)

N11'de uygundu fakat hem stok bitmiş hem de 2200 TL olarak gözüküyor.
Sonicare 3100 ile aralarında fark yoksa direkt bunu alayım. Hem daha uygun.

Tüh ya keşke önceden görseydim 1800 e aldım ben. Neyse yapıcak bir şey yok artık.

@Algoritmik evet hocam benim aldığım ürün geldi. Geldiği gün yorum yapmak istemedim biraz tecrübe edineyim diye bekledim şimdi yorumlarımı yapacağım. Makine çok güçlü, kullanırken elini baya titretiyor ve bence bu hoş değil hatta dişlerimi fırçalarken de bazı dişlerim hassas olduğundan ağrıyor. Zaten 3 modu falan var bahsetmeme gerek yok sanırım. Onun dışında ben gerçekten dişlerimi fırçalamıyormuşum dedim gerçekten çok temiz hissettiriyor. Şarjı falan da iyi gibi dediğim gibi henüz 2 gün oldu ben memnunum açıkçası. 1500e bulunursa alınabilir ama bulunamazsa aynı özelliklere sahip philips sonicare 3100 de alınabilir o da başarılı bence. Yorumlarım bu kadar merak ettiğiniz bir şry olursa yazabilirsiniz iyi geceler :)
Hocam o güçlü titremeye zamanla alışıyorsunuz merak etmeyin ben artık hissetmiyorum bile.

N11'de uygundu fakat hem stok bitmiş hem de 2200 TL olarak gözüküyor.
Sonicare 3100 ile aralarında fark yoksa direkt bunu alayım. Hem daha uygun.
İkisi de aynı işlevi görüyor, burda seçim bütçeye kalıyor bence. Sonicare teknolojisini merak ediyordum hatta onu alacaktım sonra yine buna döndüm. Bu sonicare:
Bu da oral-b:
1744195729341.png

1744195621600.png

Özellikler neredeyse aynı. Sadece diğerinde taşıma kabı geliyor bu kadar.

@Algoritmik Hocam acaba hangisini tercih ettiniz?

Son düzenleme:
Almadım daha. Açıkçası bütçeyi arttırıp daha iyisini almayı planlıyorum. Bir arkadaşım bayağı pahalı olan versiyonunu kullanıyor aralarındaki fark çok demişti.
Ayrıca neden sordunuz pişmanlık mı oluştu?
Yok pişmanlık oluşmadı gayette memnunum da philipsi de merak ediyordum o yüzden sordum adlıysanız tecrübeleriniz paylaşır mısınız diye. Üst model olan hangisi acaba? Bu arada elektrikliler arasında o kadar fark yok ya hepsi aynı işlevi görüyor yani çok fazla vermem ben şahsen maks 2-3k veririm.

Yok pişmanlık oluşmadı gayet de memnunum da Philips'i de merak ediyordum o yüzden sordum adlıysanız tecrübeleriniz paylaşır mısınız diye. Üst model olan hangisi acaba? Bu arada elektrikliler arasında o kadar fark yok ya hepsi aynı işlevi görüyor yani çok fazla vermem ben şahsen maksimum 2-3K veririm.

Manuel fırçalamakla arasında fark ne merak ediyorum.
Sonuçta ikisi de fırça yani.
Belli olmaz belki yarın Philips'i direkt alabilirim. Şu sıralar yazılıma gömüldüm diğer şeylerle pek ilgilenmiyorum.

Manuel fırçalamakla arasında fark ne merak ediyorum.
Sonuçta ikisi de fırça yani.
Belli olmaz belki yarın Philips'i direkt alabilirim. Şu sıralar yazılıma gömüldüm diğer şeylerle pek ilgilenmiyorum.
Manuel fırçalamakla arasındaki fark ne mi? Az gerilerde biri makale atmıştı konuyla ilgili onu okumanızı tavsiye ediyorum. Ama burda philips ile oral-b'yi kast ediyorsan orda çok fark yok işte. İkisi de aynı işlevi görüyor ikisinide vaadi aynı. "3x daha fazla beyazlık" diyorlar. Burda fark sadece hangisin sevdiğinize ve bütçenize kalıyor dediğim gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı