M Mahmut_ER34 Decipat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 1.442 Çözümler 5 26 Haziran 2022 #11 XRise dedi: Bir şey sormak istiyorum motoru ilk çalıştordığımda 4. Vites olduğu gözüküyor ama 3 vitesten yukarı çıkmıyor bunu nasıl ayarlayabilirim 4. Vitesi Genişletmek için tıkla... Biz o kısmı iptal edip, bataryayı lifepo4 ve motoru modiye etmiştik.
XRise dedi: Bir şey sormak istiyorum motoru ilk çalıştordığımda 4. Vites olduğu gözüküyor ama 3 vitesten yukarı çıkmıyor bunu nasıl ayarlayabilirim 4. Vitesi Genişletmek için tıkla... Biz o kısmı iptal edip, bataryayı lifepo4 ve motoru modiye etmiştik.
XRise Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #12 Mahmut_ER34 dedi: Biz o kısmı iptal edip, bataryayı lifepo4 ve motoru modiye etmiştik. Genişletmek için tıkla... Discord var mı varsa adını verebilir misin oradan konuşsak ben buraya pek bakmıyorum
Mahmut_ER34 dedi: Biz o kısmı iptal edip, bataryayı lifepo4 ve motoru modiye etmiştik. Genişletmek için tıkla... Discord var mı varsa adını verebilir misin oradan konuşsak ben buraya pek bakmıyorum