Elektrikli scooter alınır mı?

ELENA FİSHER

Picopat
Daha fazla  
Elektrikli scooterlara sardım bu ara. Yazlıkta kullanacağım, tamamen keyfi gezmek için; iş veya okula gitmeyeceğim. Mahalle arasında falan, çok araba olmayan yerlerde gezeceğim zaten. 2000W'lık Onvo, bir de 2400W'lık bir model var, onlar kafamda. Limitörsüz hız kaç basar bunlar? Keyifli mi, düşer miyim, yoldan kayar mı? Kullananlar varsa tecrübelerini aktarırsa sevinirim.

Elektrikli scooterlara sardım bu ara. Yazlıkta kullanacağım, tamamen keyfi gezmek için; iş veya okula gitmeyeceğim. Mahalle arasında falan, çok araba olmayan yerlerde gezeceğim zaten. 2000W'lık Onvo, bir de 2400W'lık bir model var, onlar kafamda. Limitörsüz hız kaç basar bunlar? Keyifli mi, düşer miyim, yoldan kayar mı? Kullananlar varsa tecrübelerini aktarırsa sevinirim.

Hocam öncelikle merhaba 3 yıllık bir tecrübem var bu yıl değiştirdim. Her modelde mi bilmiyorum ama dengesi bazen zor olabiliyor. Ve dikkatli olunursa düşmeyiyorsunuz. Ve keyifli ama hıza hiç dikkat etmeden daha doğrusu veri olarak değil tahmini olarak kullandığım için bilmiyorum. Ama sanırım 50kmyle gidiyordu 2000W'lık. Yardım olabiliyor isem sevinirim.

Katılıyorum ama kullanışlıdır bir alet.

Yazılanı okudum ama sadece başlığa cevap verecek olursam: Zevk.

Soŕunuz var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı