Elektrikli scooter önerisi

Rality

Hectopat
Makaleler
1
16 yaşındayım elektrikli scooter arıyorum, bütçem 30-35 bin TL kronik sorunu olmayan günde sadece bakkala veya en fazla 5km uzaklığa gideceğim. Şu anlık Onvo OV-13 X-Plus düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum.

16 yaşındayım elektrikli scooter arıyorum, bütçem 30-35 bin TL kronik sorunu olmayan günde sadece bakkala veya en fazla 5km uzaklığa gideceğim. Şu anlık Onvo OV-13 X-Plus düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum.

35 bin TL'ye elektrikli bisiklet alınmaz mı? Hem daha güvenli.

Ben Navee V40i Pro kullanıyorum alalı 2 ay oldu. Çevrem bol rampalı. Bu zamana kadar dik bir yokuşta bile beni üzmedi. %18 maks yokuş yazıyor sitesinde de. Motor gücü baya yeterli, hele ki hız limitini kaldırırsan (beyaz kablo olayı var, 2 dk’lık iş) tadından yenmiyor. Garanti kapsamından da çıkmıyor. Menzil olarak max 40 km.

Servis konusunda da içim rahat, kargo ücretsiz gidiyor-geliyor. 48 saatte onarım garantisi var yoksa yenisini yolluyorlar. 2 yıl da garantisi var zaten. Kısacası yokuşta yarı yolda bırakmayan, uygun fiyatlı bir model olarak önerebilirim. Aldığım model bu: V40i Pro. Hatta fotoğrafını da atayım şık bir tasarımı var.

a56108cb-876e-4747-9763-643e13b0ab7c.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı