Elektro gitar tavsiyesi

Sample0

Hectopat
Katılım
10 Mart 2020
Mesajlar
336
Çözümler
3
Merhaba. Son zamanlarda elektro gitarlara bir hevesim var ve rock dinlemeyi seviyorum. Gitarlar hakkında hiçbir bilgim yok ve daha başlamadım kursa vesaire. Başlamak için bir elektro gitar önerebilecek bilgili insanlar varsa çok iyi olur. Anadolu rock, alternatif rock, rock dinliyorum. Çok metale kaymayacağım.
 
Amfiye gerek yok. Bütçem 2000 TL'ye kadar maksimum. Şu videodaki elektro gitarın sesine benzeyen kaliteli bir gitar varsa bu fiyata güzel olur. Teşekkürler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
(saniye 3.11)
 
Strat tipi giriş seviyesi 2000 lira bütçeye alabileceğiniz bir gitar.
Ama amfi olmadan şu gitarın sesine benzesin şöyle olsun böyle olsun diyemezsiniz. En basitinden bir plug-in bile kullansanız yine bir elektro sound elde edersiniz. Size tavsiyem bir gitar kablosu ve bir tane irig edinin. Telefonunuza gitarınızı bağlayıp kulaklık veya hoparlörlerle çalabilirsiniz.

Amfi alacağım için istemedim. Modele bakacağım. Bilgim olmadığı için sadece istediğim sesi anlatmak ve doğru modeli almak için.
Ve bu nasıl bir modeldir? Squier MM Strat Hard Tail Siyah Elektro Gitar
 
Son düzenleme:
Dostlar kusura bakmayın konuya dahil olmak zorunda hissettim kendimi. Benim için de Humbucker manyetikli veya Stratocaster amfi dahil gitar önerme şansınız var mıdır? 2.500₺ max bütçem. Ben de aynı şekilde konu sahibi arkadaş gibi Metal türlerinde öğrenmek istiyorum. Death Metal, Heavy Metal, Senfonik Metal vs.vs.
 
Ben metal öğrenmek istemiyorum 1 alternatif rock vesaire için sss elektro gitar arıyorum humbucker değil. Lütfen ayrı komu açın.
 

Geri
Yukarı