Dün gitar çalarken ilk tel (mi) koptu ben de kendime yeni bir tel arıyorum. Sanırım bu teller için de ileri seviye çalanlar için ayrı düşük seviye için ayrı modeller var. Çalmaya başlayalı 2 veya 3 hafta oldu çok adam akıllı bir şeyler beceremiyorum. Hard rock, metal çalıyorum gitarım VGS Eruption Les Paul kasa bir gitar.
Dün gitar çalarken ilk tel (mi) koptu ben de kendime yeni bir tel arıyorum. Sanırım bu teller için de ileri seviye çalanlar için ayrı düşük seviye için ayrı modeller var. Çalmaya başlayalı 2 veya 3 hafta oldu çok adam akıllı bir şeyler beceremiyorum. Hard rock, metal çalıyorum gitarım VGS Eruption Les Paul kasa bir gitar.
Ernie Ball Po 2221 Elektro Gitar Tel Set kitabı en iyi fiyatla burada! Tıkla, Ernie Ball Po 2221 Elektro Gitar Tel Set eserini hızlı ve kolay bir şekilde satın al.
Elixir 19052 Optiweb Light Elektro Gitar Teli (10-46) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
www.do-re.com.tr
Fiyatı iyidir ama değer gibi duruyor. 1-2 hafta önce değiştirdim. Bu teli taktım. Hani şuan paslanma gibi birşey görmedim. Kalitelidir deneyebilirsin.
D'Addario NYXL1046 Nickel Wound, Regular Light, 10-46 Takım Tel Elektro Gitar Teli 010-046 en uygun fiyatla mydukkan'dan satın al! Kampanyalar, avantajlı fiyatlar MyDukkan'da
www.mydukkan.com
Sanırsınız elleriniz kayıyıor. Çok güzel. Hani pick slide ederken sanki tel yok muş gibi hissediyorsunuz. Gerçekten esnekler.