Boyama olarak yaptıracaksan bir sanat merkezine götür ve nazikçe böyle bir isteğinin olduğunu ödeme yapabileceğini belirt. Cidden yetenekli insanlar varsa yardımcı olurlar. Boyama yapacağını sanmıyorum ama diğer yöntem ise bu tarz çıkartmalar vardı adlarını hatırlamıyorum ama bulursunuz birkaç araştırmayla sanırım, öyle alın kendiniz yapın veya yaptırın.
Dipnot: Mahalle sazcısı (2-3 elektro koyup gitar tamiri yapanlar, gitara hasar verenler) olan kişilere sakın götürmeyin.
OUIJA SET OF STICKERS. Quality sticker: DIE cut adhesive vinyl stickers ( Not printend ). AS SEEN ON HIS CUSTOM GUITAR. LET SIT FOR A FEW MINUTES AND THEN REMOVE THE CLEAR FILM CAREFULLY LEAVING ONLY THE GRAPHICS.
OUIJA SET OF STICKERS. Quality sticker: DIE cut adhesive vinyl stickers ( Not printend ). AS SEEN ON HIS CUSTOM GUITAR. LET SIT FOR A FEW MINUTES AND THEN REMOVE THE CLEAR FILM CAREFULLY LEAVING ONLY THE GRAPHICS.
Bütün stickerlar iz yapar hocam fakat çıkarırken ne yollarla iz bırakmadan çıkarılır bilmiyorum ama zarar vermeden çıkarılır sonradan diye düşünüyorum.