Elektro gitarı bilgisayara nasıl bağlarız?

XxmrfirexX

Hectopat
Katılım
25 Kasım 2019
Mesajlar
492
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba, ben elektro gitarımı jak küçültücü ile bilgisayarıma bağlıyorum. Bu aygıtı dinle dediğim zaman gecikmesiz ve cızırtı olmadan sesi gayet güzel alıyorum lakin guitar rig 5 programından ses alamıyorum asio4all programından aygıtı da seçiyorum anlayamadım. Program mı sorunlu önerebileceğiniz alternatif olarak program var mı? Yoksa ben mi yanlış bir şeyler yaptım.
 
Her şeyi doğru yapmışsınız aslında. Bu konu benim asıl bilgi alanımın dışında ama bir hata göremedim. Programa da hakim olmadığım için kesin bir şey söyleyemiyorum.
 
Her şeyi doğru yapmışsınız aslında. Bu konu benim asıl bilgi alanımın dışında ama bir hata göremedim. Programa da hakim olmadığım için kesin bir şey söyleyemiyorum.

Bora bey merhaba ne yaptıysam yapayım bir çözüm bulamadım Internet'de bir kaynak da bulamadım bununla ilgili hayallerim suya düştü yok mu yardımcı olacak birileri?
 
Program sorunlu olabilir başka bir program dene veya sil tekrar yükle düzelebilir. Eğer jak küçültücüde sıkıntı varsa bilemem.
 
Programdan değil ses kartı olmamasından kaynaklı. Ses kartı (sound interface) bağlı olduğun da Guitar rig setting ayarlarında ses kartının seçilmesi gerekli.
 
Arka panele takmayı denediniz mi jakları? Ön panel sorunludur belki de. Yani kasanızın arkasına takın.
merhaba arka panelde mik girişine takılı ön paneli de denedim aynı sorun devam ediyor
Programdan değil ses kartı olmamasından kaynaklı. Ses kartı (sound interface) bağlı olduğun da guitar rig setting ayarlarında ses kartının seçilmesi gerekli.

Ama kullananlar var diye biliyorum internette nasıl kullanıldığına hangi aparatlar ile kullanıldığını söylüyor her şey doğru ama yapamadım.
 

Geri
Yukarı