Elektrogitar kurulumu nasıl yapılır?

@Briann0 e tellere vurdukça zamanla eskir zaten. Vurmadan da eskir. Zamanı gelince değiştireceksiniz.

Bir de plugin olarak ne kullanıyorsunuz merak ettim. Sorunu bilmediğimden hoparlör konusunda bir şey diyemeyeceğim. Hoparlörün jak girişi vs. tam yerine oturuyor mu?

@Briann0 e tellere vurdukça zamanla eskir zaten. Vurmadan da eskir. Zamanı gelince değiştireceksiniz.

Bir de plugin olarak ne kullanıyorsunuz merak ettim. Sorunu bilmediğimden hoparlör konusunda bir şey diyemeyeceğim. Hoparlörün jak girişi vs. tam yerine oturuyor mu?
Sanırım hoparlörle ilgili sorunu halletmeyi buldum. Plugin tam nedir şuan bilmiyorum ama. Repear diye bir uygulama kullanıyorum. Clean çalmaya çalışıyorum şuan ve Amped Stevie T Free indirdim. Ama onu aktifleştirince aşırı karıncalanma sesi oluyor çözemedim. Bana öğrenmem için atabileceğiniz bir kanal var mı tellerin neresine vurulur? Nasıl öğrenebilirim? Bunları en amatöre gösteren bir kanal biliyor musunuz? Bir de yeni tel alıp taktırmak pahalı mı? Yeni teli nasıl alacağım mesela gitara uygunluk gibi bir şey var mı? Ve teli değiştirmeye götürdüğüm de sap ayarı falan da yapıyorlar mı ortalama ne kadar ücretler?

Özellikle FX bölümünden o şeyi çalıştırdığımda aşırı karıncalanma sesi oluyor.

Son düzenleme:
@Briann0 illa evde olacaksa Müzik Üniversitesi'ne bir göz atın derim. Deniz Sayman eğitim veriyor. Arkadaşlarım kullanıyordu ki ben de izlemiştim biraz iyi anlatıyor.

Gitarı çalarken (clean) bazen tellere vurduğumda parazit sesi geliyor. Manyetiği koldan değiştiriyorum düzeliyor gitarda bir sorun mu var? Nadir oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı