Elementary OS USB'den açarken gelen GRUB Menu de "Try Elementary OS" üzerine gelin ve "e" tuşuna basın.
"linux /boot/vmlinuz-4.4.0-57-generic root=UUID=xxxx-xxxx-xxxxx ro quiet splash" buna benzer bir satır bulun ("quiet splash" olmak zorunda)
"ro" ve "queit" arasına "nomodeset" ekleyin son durumu böyle gözükmesi lazım: "linux /boot/vmlinuz-4.4.0-57-generic root=UUID=xxxx-xxxx-xxxxx ro nomodeset quiet splash"
"crtl ve x" tuşuna basarak bu ayarlarla sistemi açın ve yükleyiciyi çalıştırın. Kurulum sırasında 3. parti sürücüleri yüklemeyi unutmayın.
Windows 10 silmeden Elementary OS kurulumu yapması çok basittir zaten size bu seçeneği kendisi verecektir ama dilerseniz kendiniz de elle ayarlayabilirsiniz.
Ayrıca Nvidia ile Elementary OS'in çok iyi çalışmadığını duydum. Çünkü Elementary OS, Ubuntu'nun mükemmel bir yazılımı olan "ubuntu-drivers autoinstall" 'ı kurulumundan ekstra bir çaba sarf ederek kaldırıdığını duydum. Bu yüzden Kernel güncellemeleri geldiği zaman sürücüleriniz bozulabilir. Elementary OS yerine Kubuntu veya Xubuntu kurup arayüzünü Mac OS'e benzetebilirsiniz. Dilerseniz Ubuntu ve Ubuntu tabanlı işletim sistemi yerine Arch tabanlı ve kullanması Ubuntu kadar basit olan Manjaro'yu deneyebilirsiniz. Manjaro kurulumu başlatmadan önce açık kaynaklı ya da kapalı kaynaklı sürücü seçimi yapmanızı isteyecektir. Nvidia kart kullandığınız için kapalı kaynağı seçerek böyle bir sorunu tamamiyle atlamış olursunuz.