Enoli1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 1.196 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #1 Elimde bir sürü metin var ve bu metinlere seslendirme yapmam gerekiyor ve ElevenLabs kullanacaktım ama ElevenLabs fiyatına göre verdiği karakter sayısı çok az. Yani ona benzer fiyatı da uygun bir bildiğiniz site var mı?
Elimde bir sürü metin var ve bu metinlere seslendirme yapmam gerekiyor ve ElevenLabs kullanacaktım ama ElevenLabs fiyatına göre verdiği karakter sayısı çok az. Yani ona benzer fiyatı da uygun bir bildiğiniz site var mı?
Rootzilla Megapat Katılım 23 Ekim 2013 Mesajlar 221 27 Haziran 2024 #2 Bu gibi servisleri hiç kullanmadım ama aşağıdaki site yardımcı olabilir. https://alternativeto.net/software/elevenlabs/
Bu gibi servisleri hiç kullanmadım ama aşağıdaki site yardımcı olabilir. https://alternativeto.net/software/elevenlabs/
eska Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #3 Şuraya bakabilirsin, Bayağı öneride bulunmuşlar, çoğu da açık kaynaklı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şuraya bakabilirsin, Bayağı öneride bulunmuşlar, çoğu da açık kaynaklı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Enoli1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 1.196 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #4 eska dedi: Şuraya bakabilirsin, Bayağı öneride bulunmuşlar, çoğu da açık kaynaklı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir şey belirtmeyi unutmuşum. Seslendirmeyi Türkçe yapıyorum yani sitede Türkçe konuşabilme yapması şart. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2024
eska dedi: Şuraya bakabilirsin, Bayağı öneride bulunmuşlar, çoğu da açık kaynaklı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir şey belirtmeyi unutmuşum. Seslendirmeyi Türkçe yapıyorum yani sitede Türkçe konuşabilme yapması şart.
eska Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #5 Enoli1 dedi: Bir şey belirtmeyi unutmuşum. Seslendirmeyi Türkçe yapıyorum yani sitede Türkçe konuşabilme yapması şart. Genişletmek için tıkla... Verdiğim yerde bir çok örnek yapay zeka vermişler , içlerinden birinde vardır illaki , araştır istersen.
Enoli1 dedi: Bir şey belirtmeyi unutmuşum. Seslendirmeyi Türkçe yapıyorum yani sitede Türkçe konuşabilme yapması şart. Genişletmek için tıkla... Verdiğim yerde bir çok örnek yapay zeka vermişler , içlerinden birinde vardır illaki , araştır istersen.