Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.034 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #31 Hoş gelişler ola dedi: Bunu üst yorumlarda açıkladım. Genişletmek için tıkla... Ben yine de anlamadım. Şu garip mazlum kardeşin için tekrardan açıklar mısın?
Hoş gelişler ola dedi: Bunu üst yorumlarda açıkladım. Genişletmek için tıkla... Ben yine de anlamadım. Şu garip mazlum kardeşin için tekrardan açıklar mısın?
triggerr Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 938 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #32 R25 alıp sabah akşamım tek teker çalışmak olurdu.
Hoş gelişler ola Picopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mars koloni müdürü 2 Ekim 2022 #33 Maddoxkkm dedi: Hocam... Hiç mi düşünmüyorsunuz Atalarınızı. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam atalarımla ilgisi nedir?
Maddoxkkm dedi: Hocam... Hiç mi düşünmüyorsunuz Atalarınızı. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam atalarımla ilgisi nedir?
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 2 Ekim 2022 #34 495477 dedi: Sınırsız güce sahip olmak isterdim, bir nevi tanrı gibi ama isim farklı. Genişletmek için tıkla... Ne tanrı kadar ulu, ne de organizmalar kadar aciz desene.
495477 dedi: Sınırsız güce sahip olmak isterdim, bir nevi tanrı gibi ama isim farklı. Genişletmek için tıkla... Ne tanrı kadar ulu, ne de organizmalar kadar aciz desene.
Hoş gelişler ola Picopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mars koloni müdürü 2 Ekim 2022 #35 Rexie dedi: Ben yine de anlamadım. Şu garip mazlum kardeşin için tekrardan açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... Şuan sınavlarım var bir bitsin yapmayı deneyeceğim.
Rexie dedi: Ben yine de anlamadım. Şu garip mazlum kardeşin için tekrardan açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... Şuan sınavlarım var bir bitsin yapmayı deneyeceğim.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 2 Ekim 2022 #36 Evo 9, otoban, Spotify listelerim. İhtiyacım var.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.034 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #37 Hoş gelişler ola dedi: Şuan sınavlarım var bir bitsin yapmayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Sınavlar namaz kılmana engel mi? Sınavlar dininden daha mı önemli?
Hoş gelişler ola dedi: Şuan sınavlarım var bir bitsin yapmayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Sınavlar namaz kılmana engel mi? Sınavlar dininden daha mı önemli?
Hoş gelişler ola Picopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mars koloni müdürü 2 Ekim 2022 #38 Rexie dedi: Sınavlar namaz kılmana engel mi? Sınavlar dininden daha mı önemli? Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl okuduğunuzu gerçekten anlamış değilim namaz kılmak, ibadet etmek zaten İslam'ın koşulu.
Rexie dedi: Sınavlar namaz kılmana engel mi? Sınavlar dininden daha mı önemli? Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl okuduğunuzu gerçekten anlamış değilim namaz kılmak, ibadet etmek zaten İslam'ın koşulu.
AltairRR Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 687 Çözümler 4 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #39 Çoğu kişi yorumumu beğenmemiş ama günümüzdeki beyni yıkanmış insanları görüyoruz, bir kez daha düşünün isterseniz. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2022
Çoğu kişi yorumumu beğenmemiş ama günümüzdeki beyni yıkanmış insanları görüyoruz, bir kez daha düşünün isterseniz.
4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 2 Ekim 2022 #40 439902 dedi: Ne tanrı kadar ulu, ne de organizmalar kadar aciz desene. Genişletmek için tıkla... Öyle gibi, insandan üstün en azından.
439902 dedi: Ne tanrı kadar ulu, ne de organizmalar kadar aciz desene. Genişletmek için tıkla... Öyle gibi, insandan üstün en azından.