Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 2 Ekim 2022 #51 Herkesi yok ederim. Şunu düzelt bunu düzelt şunu kaldır bunu kaldırla olacak iş değil bu. Komple tümden bitir işi.
Herkesi yok ederim. Şunu düzelt bunu düzelt şunu kaldır bunu kaldırla olacak iş değil bu. Komple tümden bitir işi.
aragami Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 488 Makaleler 1 Çözümler 1 2 Ekim 2022 #52 Hoş gelişler ola dedi: Ben yaşamımı İslam’a adardım. Küçük bir evde koltuk, yatak, buzdolabı, yıkanmak için leğen, bilgisayar, kütüphane bana yeterdi sürekli ibadet yapardım. Genişletmek için tıkla... Özel değilse leğende neden yıkanmak istiyorsunuz? Bebekleri yıkıyorlar genelde Elimde imkan olsaydı; Mobil oyunlardan çok para kazanıp, izometrik RPG oyunları yapan bir firmam olaydı iyiydi. Mobilcileri sömürüp, PC oyuncularına kıyak yapardım...
Hoş gelişler ola dedi: Ben yaşamımı İslam’a adardım. Küçük bir evde koltuk, yatak, buzdolabı, yıkanmak için leğen, bilgisayar, kütüphane bana yeterdi sürekli ibadet yapardım. Genişletmek için tıkla... Özel değilse leğende neden yıkanmak istiyorsunuz? Bebekleri yıkıyorlar genelde Elimde imkan olsaydı; Mobil oyunlardan çok para kazanıp, izometrik RPG oyunları yapan bir firmam olaydı iyiydi. Mobilcileri sömürüp, PC oyuncularına kıyak yapardım...
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 2 Ekim 2022 #53 Güneşi dünyadan uzaklaştırıp küresel ısınmayı yavaşlatırdım. Beyin bedava.
Hoş gelişler ola Picopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mars koloni müdürü 2 Ekim 2022 #54 aragami dedi: Özel değilse leğende neden yıkanmak istiyorsunuz? Bebekleri yıkıyorlar genelde Elimde imkan olsaydı; Mobil oyunlardan çok para kazanıp, izometrik RPG oyunları yapan bir firmam olaydı iyiydi. Mobilcileri sömürüp, PC oyuncularına kıyak yapardım... Genişletmek için tıkla... Basit bir eşya olduğu içinde düşündüm de şimdi leğen değil jakuzi alırdım en azından sıcak olurdu öyle yıkanırdım.
aragami dedi: Özel değilse leğende neden yıkanmak istiyorsunuz? Bebekleri yıkıyorlar genelde Elimde imkan olsaydı; Mobil oyunlardan çok para kazanıp, izometrik RPG oyunları yapan bir firmam olaydı iyiydi. Mobilcileri sömürüp, PC oyuncularına kıyak yapardım... Genişletmek için tıkla... Basit bir eşya olduğu içinde düşündüm de şimdi leğen değil jakuzi alırdım en azından sıcak olurdu öyle yıkanırdım.
AkuTank Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 1.432 Çözümler 26 2 Ekim 2022 #55 cCc. Abinin hayalini gerçekleştirirdim.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.034 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #56 Rexie dedi: Japonya'ya dil okuluna giderim. Para sınırımız yok ise bir de JDM koleksiyonu yapmak isterdim. Genişletmek için tıkla... Bir de animelerden harem kurabilirim.
Rexie dedi: Japonya'ya dil okuluna giderim. Para sınırımız yok ise bir de JDM koleksiyonu yapmak isterdim. Genişletmek için tıkla... Bir de animelerden harem kurabilirim.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.649 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #57 Okuyabildiğim kadar üniversite okurdum. Daha sonrasında dünyayı gezerdim sanırsam.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 2 Ekim 2022 #58 Afrika'yı ve Orta Asya ülkelerini uzaya fırlatırdım. Dünyayı zayıflatmamız gerek.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.034 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #59 388526 dedi: Afrika'yı ve Orta Asya ülkelerini uzaya fırlatırdım. Dünyayı zayıflatmamız gerek. Genişletmek için tıkla... Afrika'nın bir zararı yok. Varlıklarını yokluklarını hissetmiyoruz. Çin'i ve Orta Asya'yı atsan kafi.
388526 dedi: Afrika'yı ve Orta Asya ülkelerini uzaya fırlatırdım. Dünyayı zayıflatmamız gerek. Genişletmek için tıkla... Afrika'nın bir zararı yok. Varlıklarını yokluklarını hissetmiyoruz. Çin'i ve Orta Asya'yı atsan kafi.
Yusuf663 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 2.168 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #60 Sadece gerçek bir M5 E60.