Elinizde imkan olsa ne yapardınız?

Öyle gibi, insandan üstün en azından.

Kaptan Amerika olunca sıfadül eşgal
B48BF3BE-9A09-4A09-962F-22B3A37A6BC8.jpeg

Zırf adam "param olsa kendimi ibadete adardım." dediği için linçleyecek yer arıyorsunuz, bilmem farkında mısınız? Herkesin bir düşü var ve arkadaşın düşü öyle sapkın, kötü bir düşünce değil. Size uygun olmayabilir, ona bakarsak sizin düşünüz de başkası için uygun değil ama kınamaya hakkınız yok.

Dünyadaki bütün insanları agnostik ya da ateist yapardım. Tek para birimini dolar yapardım, ve saat 20:00'dan 22:00'a kadar bunu her yerde çaldırırdım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ve, evet. Bütün çiğköftecileri kapattırır onun yerine dönerci açtırırdım.

Dünyadaki bütün insanları agnostik ya da ateist yapardım. Tek para birimini dolar yapardım, ve saat 20:00'dan 22:00'a kadar bunu her yerde çaldırırdım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neyse ki böyle şeyler olmayacak. Zorlama yapıyorlar bir de. İnsanlar ne yapacağına şaşırıyor bu zamanlar.
İsteyen istediğine inanır neden illa agnostik veya ateist?

Konu dışına çıkmayalım, birazdan moderatörler konuya çöker yoksa. Eğer buraya yazdığım gibi sınırsız güçlerim olsaydı sonra ki adımım Türkiye'yi sıfırlamak olurdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı