Elinizde imkan olsa ne yapardınız?

İnanırım Kuranda ne yazarsan yazsın yinede hak din İslamdır istersek cennete bile gitmeyelim inanırım.

Tarikatları sınırsız süreyle kapatırdım Atatürk'ün yapmadığı baskıcı politika ile ülkeyi yaşadığım sürece yönetirdim azınlıkları ülkeden atmakta birlikte atamıyorsam ortasya Türklerini alıp Türklerin az olduğu yerlerin etnik yapıları ile oynardım. Senatoyu getirirdim ayrıca Müslüman olmak için araplaşmaya ihtiyacımızın olmadığını da halka anlatırdım bu süre boyunca. Yetim çocukların '' zeki '' olanlarını alıp el altından cumhuriyet muhafızları olarak yetiştirirdim böyle bir sistem kurardım açıkçası
Bunları şuanda Öz Türkçeye özen göstererek yapabilirsiniz. En küçüğünden ihtiyaç yerine gereksinim diyebilirsiniz.
 
Dolaylı yoldan insanları agresiftleştiriyor. Işid, İran, buraları iyice araştır bir de farkhunda olayı vardı miden kaldırmaz onu izleme. Kafanı yukarı kaldır ve o siyah şeyin içinde uzay için hiçbir şey ifade etmeyen birey olduğunu hatırla. Bu kadar algımızın bile yetmediği, büyüklüğünü hayal bile edemediğimiz evrenin bir yaratıcısı var diyorsunuz ve o yaratıcının işi gücü yok uzayda varlığı bile belli olmayan insanlarla uğraşacak :D. Anca kendinizi kandırın siz hayatınızı saçma şeylerle doldurmayın her saniyeniz değerli.

Oturup biraz düşün ben ne için yaşıyorum beni kim yaratı ben neden buradayım diye tasafüfen mi bu dünyada nefes aldığını sanıyorsun sen. Hiçbir şey yoktan varolamaz her bir oyunun bir yapımcısı varsa hayatında vardır bunu da unutmayın.
 
Oturup biraz düşün ben ne için yaşıyorum beni kim yaratı ben neden buradayım diye tasafüfen mi bu dünyada nefes aldığını sanıyorsun sen. Hiçbir şey yoktan varolamaz her bir oyunun bir yapımcısı varsa hayatında vardır bunu da unutmayın.
Bir şey için yaşamıyorsun zaten uzay için biz şuanda yokuz toz taneciğinden bile değersiziz uzayın yanında. Kendimizce yaşamımıza anlam katıyoruz dinler vs. Ne kadar kabullenmek istemesenizde işin gerçeği bu. İnsan zaten doğuştan kendini beğenmiştir bu tarz şeyleri kendine yediremediği için bazı zırvalıklara inanmayı daha uygun bulmuştur.
 
Son model lüks bir karavan eşliğinde dünyayı gezmek isterdim. Türkiye'nin max 10 iline gitmiş benim için, bu nirvanaya ulaşmak olurdu.
 
Elimde imkan olsa şu videoyu ve Efe Aydal'ın "Kırmızı Hap" serisini tüm dünyaya (herkesin ana diline çevrilmiş halini) izletirdim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Altıma Lexus Is300 2JZ-GE çekip İlayda'yla İstanbul-İzmir yolculuğu yapmak isterdim.
Lexus LFA'da olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı