bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.952 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 7 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar selam. Resmen hayatımda ilk defa derslere başlıyorum. Benim sormak istediğim ise şu; Elimle bir defter alıp not etmek mi yoksa direkt ders notları kitabını mı almak izlediğim kişinin? Hangisi daha mantıklı?
Arkadaşlar selam. Resmen hayatımda ilk defa derslere başlıyorum. Benim sormak istediğim ise şu; Elimle bir defter alıp not etmek mi yoksa direkt ders notları kitabını mı almak izlediğim kişinin? Hangisi daha mantıklı?
3 380670 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.543 Çözümler 7 7 Temmuz 2025 #2 Elimle bir defter alıp not etmek
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.764 Makaleler 5 Çözümler 277 7 Temmuz 2025 #3 Dersine göre değişir.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #4 Ders notu kitabı hızlı tekrar içindir. Kendin tuttuğun nottan alacağın verimle karşılaştırılamaz bile.
Ders notu kitabı hızlı tekrar içindir. Kendin tuttuğun nottan alacağın verimle karşılaştırılamaz bile.
Saintes de Maries Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #5 bonz dedi: Arkadaşlar selam. Resmen hayatımda ilk defa derslere başlıyorum. Benim sormak istediğim ise şu; Elimle bir defter alıp not etmek mi yoksa direkt ders notları kitabını mı almak izlediğim kişinin? Hangisi daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... Bence deftere kendi elinizle not almanız daha doğru. Şahsen bir konuyu gerçekten öğrenmek istediğimde bu yöntem çok faydalı oluyor benim için.
bonz dedi: Arkadaşlar selam. Resmen hayatımda ilk defa derslere başlıyorum. Benim sormak istediğim ise şu; Elimle bir defter alıp not etmek mi yoksa direkt ders notları kitabını mı almak izlediğim kişinin? Hangisi daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... Bence deftere kendi elinizle not almanız daha doğru. Şahsen bir konuyu gerçekten öğrenmek istediğimde bu yöntem çok faydalı oluyor benim için.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.952 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 7 Temmuz 2025 #6 Teşekkürler arkadaşlar.