Elle saç koparma alışkanlığından nasıl kurtulunur?

Erdemw010

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben çok stresli bir insanım ve saçımın arka kısmını fark etmeden sürekli koparıyorum. her seferinde bayağı bir saç dökülüyor bildiğiniz arkam kelleşmeye kızarmaya ve şişmeye başladı. internette psikiyatri bölümüne çıkın diyor ne yapmalıyım ve bir daha bu kopan saçlar çıkmazsa ne yaparım?

Ne bu stres eğer ki koparmaya devam edersen kel kalırsın ya saç ekerler ya da uygun tedaviyle geri çıkartırlar siz bir doktora görünün.

Ne bu stres eğer ki koparmaya devam edersen kel kalırsın ya saç ekerler ya da uygun tedaviyle geri çıkartırlar siz bir doktora görünün.

Ailemle aram pek iyi değil hocam şu anda koparmiyorum ufak ufak çıkmaya başladı gibi eskisinden daha az şiş 3-4 gündür iyI gibiyim sadece çıkmaz diye korkuyorum psikiyatri uzmanına çıkmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar merhaba ben çok stresli bir insanım ve saçımın arka kısmını fark etmeden sürekli koparıyorum. Her seferinde bayağı bir saç dökülüyor bildiğiniz arkam kelleşmeye kızarmaya ve şişmeye başladı. İnternette psikiyatri bölümüne çıkın diyor ne yapmalıyım ve bir daha bu kopan saçlar çıkmazsa ne yaparım?

Kopan saclari kokunden kopardigin icin digerlerine gore daha yavas uzar ama yine de uzayacaktir. Ayni sorun bende de vardi daha yeni yeni cikiyor.

Elinize bir akıllı küp stres oyuncağı stres çarkı gibi bir şey alın tespih bile olabilir stresli olduğunuz zaman otomatik olarak onunla uğraşırsınız.

Arkadaşlar merhaba ben çok stresli bir insanım ve saçımın arka kısmını fark etmeden sürekli koparıyorum. Her seferinde bayağı bir saç dökülüyor bildiğiniz arkam kelleşmeye kızarmaya ve şişmeye başladı. İnternette psikiyatri bölümüne çıkın diyor ne yapmalıyım ve bir daha bu kopan saçlar çıkmazsa ne yaparım?

Saçlarla sürekli çekip oynayınca saçlar küsebiliyor. Bu da uzun vadede kel kalmanıza sebep olur. En iyisi bir psikiyatriste görünün. Çünkü sizin asıl sorununuz saç değil. Önce sorunu çözmeniz gerekiyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı